Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Theater in de Oosterparkwijk

Na het succes van de locatievoorstelling Overhoop in de Paradijsvogeltuin gaan we door! Mooi nieuws: iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan theaterlessen in de Oosterpark komend najaar! Komend najaar zijn er twee lokale ervaren theaterdocenten die hun kennis komen delen: een mooi moment om in te stappen, met of zonder theaterervaring!

Als we genoeg aanmeldingen hebben, gaan we werken in twee groepen. Zo hebben de docenten alle tijd en aandacht om basistechnieken stap voor stap eigen te maken voor de beginnende spelers en kunnen de meer ervaren spelers flink worden uitgedaagd op hun eigen spelniveau. Doe je mee?

Wanneer
Donderdagavond van 19.30-22.00 uur

Waar
Bij Van Houten (Oliemuldersweg 47, Groningen)

Planning

14 september
Proefles, de start met alle spelers! We maken kennis met elkaar en krijgen les van de docenten. Na deze avond maken de docenten een groepsindeling.

21 september t/m 2 november
7x Theater met Carin Halsema

9 nov t/m 21 december
7x Theater met Jaap de Graaf

Aanmelden
Aanmelden kan bij cultuurcoach van de Oosterparkwijk Rozan Vergeer via rozan.vergeer@bijvrijdag.nl of 06-38565577.

Contributie
15 weken les voor €75,-. Mocht dit niet passen in jouw budget, neem contact op met cultuurcoach Rozan, zij kijkt samen of we iets kunnen regelen zodat je toch kunt meedoen.