Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Theatergroep Vinkhuizen

Theatergroep Vinkhuizen

Altijd al nieuwsgierig geweest naar toneelspelen? Of wil je deze hobby weer eens oppakken? Dat komt goed uit! Het succes van De Wijk de Wereld 2021 wakkerde veel enthousiasme aan, daarom richt Theatercollectief Het Team in samenwerking met VRIJDAG in de Buurt een theatergroep op in Vinkhuizen. Geschikt voor theaterliefhebbers of nieuwsgierigen van 18 tot 110 jaar oud. Deze theatergroep uit Vinkhuizen maakt jaarlijks een theaterstuk, te beginnen met een komische voorstelling in juli 2022. Een voorstelling over een Bingo waar alles fout gaat wat er fout kan gaan!

We repeteren vanaf 12 april elke week op dinsdagavond in de wijk Vinkhuizen. Deelname is gratis, ervaring is niet nodig, zin wel!

Dus woon je in Vinkhuizen en ben je op zoek naar een leuke en gezellige groep wijkbewoners die samen een voorstelling gaan maken? Geef je dan snel op via contact@hetteamproducties.nl.