Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Wijkbingo Vinkhuizen

Na het succes van vorig jaar komt er dit jaar weer een Culturele WijkBingo!

GEZOCHT:
Toneelspelers, muzikanten, dichters, dansers, zangers, organisatietalenten, CULTURELE INITIATIEVEN, choreografen, schrijvers, comedians, koren, kostuumontwerpers, decorbouwers uit Vinkhuizen.

De Wijkbingo
Tijdens de WijkBingo laat Vinkhuizen zien wat er op cultureel gebied allemaal in de wijk te beleven is. Het publiek loopt langs verschillende acts van culturele initiatieven uit de wijk. Onderweg speelt het publiek een bingo en eindigt gezamenlijk bij de nieuwste voorstelling van Wijktheatergroep MUS. Kom voor meer informatie naar de informatieavond.

Doe je mee?
Lijkt het jou leuk om mee te werken aan één van deze acts? Heb je andere talenten of ideeën die bij de WijkBingo passen? Of lijkt het je leuk om mee te spelen in de voorstelling van MUS? Geef je dan op via wijkbingo@hetteamproducties.nl.

Repetities
Elke dinsdagavond vanaf 14 maart 2023 in 't Vinkhuys.

Voorstelling

De Culturele WijkBingo Vinkhuizen vindt dit jaar plaats op zondag 25 juni 2023.

De WijkBingo is een samenwerking tussen De Wijk De Wereld, Het Team en VRIJDAG in de Buurt.