Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Nieuws uit de buurt

Cultuurcafé De Wijert

Ben jij als (amateur) kunstenaar, als professional, of vrijwilliger actief bezig bent met kunst en cultuur in De Wijert? Kitty Boon, cultuurcoach in De Wijert en Wijkdeal de Wijert nodigt jou van harte uit voor weer een Cultuurcafé! 

Wijkexpositie Korrewegwijk en De Hoogte

Kunst uit de Korrewegwijk en de Hoogte in het Floreshuis.

Creatieve Werkplaats De Wiershoeck in Beijum

Vorig jaar hielp cultuurcoach Kitty Boon bij het opzetten van de Creatieve Werkplaats in de Wiershoeck in Beijum. Er wordt lesgegeven door VRIJDAG docenten Tabitha Brouwer en Marloes Overweg en door wijkbewoner Catharina Nieuwenhout. 

Wijkensemble Oosterpark maakt voorstelling Overhoop

Na het grote succes van De Wijk De Wereld in de Oosterparkwijk gaan wij door met het delen van prachtige verhalen over onze wijk. We doen dit in de vorm van een ‘wijkensemble’ die samen de voorstelling Overhoop maakt. Iedereen is welkom om mee te doen of mee te werken!

De Wijk De Wereld in Lewenborg

Na eerdere succesvolle edities in Selwerd/Paddepoel, de Korrewegwijk/de Hoogte, Beijum, Vinkhuizen en de Oosterparkwijk zijn we nu in Lewenborg!

WEEKEND-SHOW Vinkhuizen

Is er niks te doen in Vinkhuizen op zaterdagavond? Tuurlijk wel. De eerste WEEKEND SHOW in Vinkhuizen. De WEEKEND SHOW: een live-show in het ‘t Vinkhuys door, voor en over Vinkhuizers.

Fototalk Beijum

Wil je inspiratie opdoen voor je fotografie? Fotoclub LUX en VRIJDAG in de Buurt nodigen je uit voor de Fototalk op 27 maart van 19.30-21.30 uur met fotograaf Kitty Boon.

Wijkbingo Vinkhuizen

Na het succes van vorig jaar komt er dit jaar weer een Culturele WijkBingo!

Wijktheaterproject Een midzomernachtdroom

Voor de nieuwe wijktheaterproducatie Een midzomernachtdroom zoeken we creatieve en organisatorische talenten. DOE JE MEE?

Theaterproject Beijum op de planken!

Beijum op de Planken! gaat van start. Ben jij, net als wij, een liefhebber van theater? En vind jij het leuk om aan een wijk-brede theaterproductie mee te werken? DOE MEE!

Muziek in de Wijk - Selwerd en Paddepoel

Fashion Workshop: Maak je eigen Versace

Een enorme kans om Versace van dichtbij te zien! Ga naar de tentoonstelling in het Groninger Museum, volg de workshops bij Ramiro Koeiman in Beijum en show jou eigen ontworpen kleding in de voorronde van de Kunstbende in de categorie mode.