Hieperdepiep hoera!

Kinderfeestje in Groningen

In mei en juni zijn er helaas geen kinderfeestjes mogelijk!

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in Groningen? Vier je verjaardag met een leuke workshop bij VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 20 creatieve workshops in muziek, theater en beeldende kunst.

Workshops

In onze ateliers en lokalen op drie locaties in de binnenstad van Groningen kun je workshops volgen in bijvoorbeeld kleien, fotograferen, schilderen, animatiefilmpjes maken, werken met natuurlijke materialen, workshop speksteen, mozaïek en leren acteren en improviseren (theaterfeestje). Wat wil jij gaan doen?

Een complete verjaardagspartij duurt twee uur, waarvan de workshop anderhalf uur in beslag neemt. Het resterende half uur is het voor uitpakken van cadeautjes, taart eten, limonade drinken en heel hard verjaardagsliedjes zingen. Natuurlijk kun je ook alvast thuis taart eten en bij ons alleen de workshop volgen.

  • Een feestelijk ingericht atelier
  • Tijd voor taart, limonade en cadeautjes
  • Een workshop van anderhalf uur naar keuze

Verjaardagsfeestje

Een kinderfeestje bij VRIJDAG kost €150 voor maximaal tien kinderen, inclusief de jarige job. En voor deze prijs mogen de ouders en broers of zussen uiteraard ook mee. Komen er meer gasten op je verjaardag? Dan kost het €10 extra per feestvarken.

Wil je graag je verjaardag bij ons vieren? Dan vinden we het fijn dat je dat minimaal twee weken van tevoren bij ons aanvraagt. Dan hebben we voldoende tijd om de workshop van je keuze voor je te organiseren.

Iets te vieren?

Bel of mail! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Altijd in voor een feestje?

Bekijk de cursussen voor kinderen
Check ons aanbod
Heb je een vraag?

Verplicht veld