experiment en ontmoeting

LABweek 2020: Huid & Haar

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 maart is het weer LABweek! Een week lang samen maken, onderzoeken en experimenteren. Het thema van dit jaar is Huid & Haar.

Wat?

In de gebouwen van VRIJDAG aan de Sint Jansstraat, de Walstraat en de Noorderbuitensingel werken cursisten en kunstenaar-docenten van VRIJDAG een week lang samen een interdisciplinair kunstwerk, waarin beeldende kunst, muziek en theater samensmelten tot een spannend gesamtkunstwerk.

Wie?

Alle cursisten van VRIJDAG doen automatisch mee aan de LABweek. Maar iedereen mag gratis meebouwen, meedenken en meewerken in de werkplaatsen en ateliers. 

Vanaf 👉 24 februari 👈 start de inschrijving voor projecten en werkplaatsen! Inschrijven kan via de posters op onze locaties en via een e-mail aan lab@bijvrijdag.nl. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief Cursussen, Routes, Workshops en meer en mis het niet!

Like, share én volg #VRIJDAGlab op Facebook, Twitter en Instagram!

Lees het dagverslag
LABverslag

Eindpresentaties LABweek

Kom je zaterdag 7 maart naar de eindpresentaties?

Op zaterdag 7 maart sluiten we op iedere locatie af met een eindpresentatie, gemaakt op basis van alles wat gedurende week gemaakt en verzameld is.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
vang de tijd
LABweek 2019
LABweek 2019
bekijk de foto's!
LABweek 2019
bekijk de foto's!

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld