Soundscapes maken
Battle op muziek!
Beeldend theater maken
Ruimtelijk bouwsel
Verfhuid

LABweek - dag 1

Onze LABweek is vandaag van start gegaan. Alle cursisten van VRIJDAG doen automatisch mee aan de LABweek, maar iedereen mag meebouwen, meedenken en meewerken. Je kunt de hele week aan de slag gaan in een van de werkplaatsen en ateliers.

Lees en bekijk hieronder wat er op de eerste dag is gemaakt. Lijkt het je leuk om mee te doen aan een van de gratis activiteiten? Kijk op bijvrijdag.nl/lab voor een overzicht van alle werkplaatsen en geef je op! 

Noorderbuitensingel

Op de Noorderbuitensingel werd geëxperimenteerd met bewegingen en beeldend theater. Vanuit woorden bedachten de deelnemers nieuwe en bijzondere bewegingen met het thema Huid & Haar. Dat leverde bijzondere resultaten op.  In de andere werkplaats gingen deelnemers aan de slag met beeldend theater. Er werden angstaanjagende figuren en poses bedacht en uitgevoerd.  

Walstraat

Op de Walstraat zijn er in de workshop van Harry van Lier en Michel Rasker een hoop geluiden gemaakt. Zang, spraak en allerlei instrumenten werden ingezet om fascinerende Soundscapes te maken. Ook werd er gebouwd aan een Ruimtelijke bouwsel in de hal van onze locatie op de Walstraat. Met alledaagse materialen werd een interessant bouwwerk in elkaar gezet.

Sint Jansstraat

Op de Sint Jansstraat ontmoeten theater en muziek elkaar. Er werd door een grote groep jongeren een performance gemaakt op muziek van een andere werkplaats. Later deze week wordt er verder gewerkt. De eerste repetitie smaakt zeker naar meer!

Zien we je morgen in een van de werkplaatsen?

Bekijk alle foto's en video's van de LABweek in het fotoalbum op Flickr.

Heb je een vraag?

Verplicht veld