muur & muziek
kantoortijgers en regelhazen
harige bollen vilten
mondharmonica orkest

Dag 4 - LABweek 2020

Van 2 tot en met 7 maart werken we op alle VRIJDAG-locaties vanuit het gemeenschappelijke thema Huid & Haar. Een week lang samen maken, onderzoeken en experimenteren!

Lees en bekijk hieronder wat er op donderdag is gemaakt. Zelf meedoen? Dat kan! Bekijk de werkplaatsen waar jij morgen aan mee kunt doen. Ook kun je zaterdag verschillende presentaties bijwonen. Iets voor jou?

Walstraat

Aan de Walstraat werd vandaag met Huid & Haar muziek gemaakt. In lokaal 10 vormden een groep kinderen en volwassenen een groot mondharmonicaorkest onder leiding van Harry van Lier.

Ook speelde er een jazzband in de hal van het pand. De muziek inspireerde deelnemers van de werkplaats Muur & Muziek om met vreemde en spannende materialen aan de slag te gaan. Het resultaat is te zien op de muren van het pand.

Tegelijkertijd werden in de werkplaats Kantoortijgers & Regelhazen personages en scenes bedacht met het thema: het beest in de mens. Vanuit bewegingen en loops, bedachten de deelnemers allerlei gekke personages!

Noorderbuitensingel

Op de Noorderbuitensingel werd vandaag alles binnenste buiten gekeerd. Wat zie je niet? Hoe reageer je op elkaar, wat laat je zien en hoe ver ga je hierin? Hoe maak je samen een beeld en hoe laat je dit constant veranderen? De kleine performances die zijn ontstaan, worden opgenomen en zijn zaterdag in de tentoonstelling te zien.

Sint Jansstraat

Aan de Sint Jansstraat werd volop gedrumd. De kinderen gingen aan de slag met verschillende spullen om op te drummen. Er werden allerlei gave effecten gemaakt onder een video van Tom & Jerry.

Zien je we aanstaande zaterdag bij de presentaties

Deel deze pagina

experimenteer met materialen
bekijk alle foto's
Heb je een vraag?

Verplicht veld