Cabaretgroep
Bekijk de foto's
Verfhuid
Bekijk de foto's
Muur & muziek
Bekijk de foto's
VRIJDAG
Theater
Bekijk de foto's

Dag 5 - LABweek 2020

Van 2 tot en met 7 maart werken we op alle VRIJDAG-locaties vanuit het gemeenschappelijke thema Huid & Haar. Een week lang samen maken, onderzoeken en experimenteren! Benieuwd wat er allemaal op de vijfde dag is gemaakt? Lees en bekijk hieronder het dagverslag én kom zaterdag naar de eindpresentaties!

Walstraat

In het pand aan de Walstraat werd vandaag de route uitgestippeld voor de eindpresentatie van morgen. Theatermakers Joke Holwerda en Aike Vogelzang deden hun best om van al het in de werkplaatsen gemaakte materiaal één grote kettingreactie te maken. Onderdeel van deze kettingreactie zijn ook de speelkaarten die vanmiddag in de open les van Eline Stalman zijn gemaakt.

Benieuwd hoe al de losse en ogenschijnlijk onsamenhangende onderdelen in de Walstraat aan elkaar zijn geplakt? Kom het zien tijdens de totale kettingreactie op zaterdag en laat je verrassen door harige muziek, gemaskerd theater en huidige beelden!

Noorderbuitensingel

Ook aan de Noorderbuitensingel werd met huid en haar toegewerkt naar de grote, levende (anti)expositie van morgen. Door het hele gebouw werd geboetseerd, geverfd en gerepeteerd om de laatste puntjes op de i te krijgen. Nieuwsgierig naar de beelden, schilderijen, films en live-performances die deze week zijn gemaakt? Kom zaterdag naar het VRIJDAG Theater en laat je meenemen in onze levende expositie!

Sint Jansstraat

Samen met Bert Klok en Erin stel werd aan de Sint Jansstraat de laatste hand gelegd aan de eindpresentatie van zaterdag. Gitaristen en theatermakers maakten een onvergetelijke performance die je niet mag missen! Een stapeling van audio, video, live-muziek en spel met als vertrekpunt korte fragmenten van Tom en Jerry, een BBC natuurfilm, Shaft en Bambi. Zien we je morgen?

Bekijk alle foto's en video's van de LABweek in het fotoalbum op Flickr.

Verfhuid
Bekijk alle foto's
Kaartenhuis
van grafiek
Bekijk alle foto's

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld