maandag
28 januari

LABweek - dag 1

Van 28 januari tot en met 2 februari werken we op alle VRIJDAG-locaties vanuit het gemeenschappelijke thema Vang de tijd. Een week lang samen maken, onderzoeken en experimenteren! Lees en bekijk hieronder wat er op de eerste dag is gemaakt. Zelf meedoen? Dat kan! De LABweek duurt nog deze hele week en deelname is gratis. Bekijk de werkplaatsen waar je aan mee kunt doen.

VRIJDAGtheater

In het VRIJDAGtheater werd vanavond volop geëxperimenteerd met beweging. Fotografen gingen de uitdaging aan om beweging te vangen in een foto en in de werkplaats Bewegingschoreografie stond werkelijk niemand stil! Ook zijn er verschillende mensen aan de slag gegaan met Beeldend Theater: hoe kunnen we theaterteksten versterken met beeld?

Walstraat

Op de Walstraat zijn mooie pogingen gedaan om tijd te vangen in een beeld. Ook werden er allerlei kledingstukken ontleed, uit elkaar gehaald om er vervolgens iets nieuws mee te maken. Mooie creaties waren het resultaat!

Sint Jansstraat

Op de Sint Jansstraat werd druk gemusiceerd op lege emmers en pannendeksels! In de werkplaats Minimal Music hebben de deelnemers een mooie compositie gemaakt.  Ook in de werkplaats Songs & Soundscapes is een lied ontstaan door met elkaar in gesprek te gaan en melodieën te verzinnen.

Een mooie eerste dag van de LABweek die zeker naar meer smaakt! Zien we je morgen in een van de werkplaatsen?

Bekijk alle foto's en video's van de LABweek in het fotoalbum op Flickr.

Kleding ontleed
Werkplaatsen Walstraat
Minimal Music
Werkplaatsen Sint Jansstraat
Fotografie & schimmen
Werkplaatsen Noorderbuitensingel

Like, share en volg de LABweek op sociale media via de hashtag #labweek.

Heb je een vraag?

Verplicht veld