woensdag 30 januari

LABweek dag 3

Van 28 januari tot en met 2 februari werken we op alle VRIJDAG-locaties vanuit het gemeenschappelijke thema Vang de tijd. Een week lang samen maken, onderzoeken en experimenteren! Bekijk hier alle foto's en video's!

Of lees en bekijk hieronder wat er op de derde LABdag is gemaakt.

Walstraat

Aan de Walstraat is het woensdagmiddag altijd feest tijdens de Vrije Inloop voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Tijdens de derde dag van de LABweek gingen de kids aan de slag met het thema Vang de Tijd.

In het Textielatelier werd de tijd verscheurd! Onder de bezielende leiding van kunstenaar-docent Henny Zikken werd muziek gemaakt met scheurend textiel. Ook vormden de deelnemers samen een levende breimachine en werd een prachtige textielstructuur gemaakt.

Sint Jansstraat

Aan de Sint Jansstraat gonsde het de hele dag van de activiteiten. Bekijk de slider hieronder voor wat mooie foto's, of beter nog, bekijk hier de video waarin kunstenaar-docent Gabriëlle Glasbeek binnen één minuut vertelt wat de highlights waren:

Noorderbuitensingel

In de Grote Zaal van het VRIJDAG Theater maakte Harry van Lier in de Werkplaats Soundscaper prachtige sferische muziek, waarbij deelnemers met verschillende instrumenten samenspeelden en met geluidseffecten konden wegdromen.

Boven, in Lokaal 1, maakte Rozan Vergeer mooie, bewegende projecties van deelnemers op een scherm. Ook aan de NBS was Henny Zikken met stoffen en textiel aanwezig om muziek te maken.

Werkplaats fotografie & schimmen
Scheurend door de tijd
Voorspeelavond Tutta Forza
Heb je een vraag?

Verplicht veld