Noorderbuitensingel-11.jpg

LABweek Noorderbuitensingel

Tijdens de LABweek wordt er op de theaterlocatie aan de Noorderbuitensingel een interdisciplinair gesamtkunstwerk gemaakt. In onze twee theaterzalen maken we een hoor- en schimmenspel. Ter inspiratie werken we met de theaterversie van het succesvolle boek ‘Stil de Tijd’ van Joke Hermsen. Alle docenten kiezen een gedeelte uit deze tekst om mee te werken in de les.

Alle leerlingen van VRIJDAG theater werken gedurende de LABweek met het gemeenschappelijke thema Vang de tijd. Bovendien kun je buiten de lessen gratis meedoen aan verschillende werkplaatsen. Naast je eigen les kun je dus elke dag terugkomen om te werken aan het gesamtkunstwerk in de verschillende LABwerkplaatsen.

Als je helemaal de smaakt pakken hebt, kun je zaterdag 2 februari de hele dag mee de presentatie maken die om 16.30 uur speelt voor publiek. De eindregie is in handen van Rozan Vergeer en Maartje Ghijsen. Samen met Akke de Groot (beeldend), Anne-Lie Persson (muziek) en Harry van Lier (muziek) vormen ze het artistieke team en werken ze in de LABwerkplaatsen. Heb je een vraag? Mail naar lab@bijvrijdag.nl.

Aanmelden voor een werkplaats kan door te mailen naar lab@bijvrijdag.nl of via de intekenlijsten op de locaties. Deelname is gratis.

Lees hier het verslag van de LABweek per dag en bekijk de foto's en filmpjes.

Soms stoppen we 48 uur in 1 dag, 14 dagen in een week en 8 weken in een maand. Alles om de leegte voor te blijven. Maar wie zichzelf te dun uitsmeert wordt uiteindelijk transparant.

Uit: Stil de tijd
Heb je een vraag?

Verplicht veld