LABweek Noorderbuitensingel

Tijdens de LABweek ben je van harte welkom om gratis mee te doen aan de werkplaatsen in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel 11.

De focus ligt in de werkplaatsen op samen maken, experimenteren en uitproberen. Het gaat meer om het proces dan het eindproduct: experiment en (faal)plezier staan dus voorop! Op deze pagina vind je alle werkplaatsen; inschrijven kan via lab@bijvrijdag.nl of op de posters in het gebouw.

Expositie

Op zaterdag 7 maart sluiten we op iedere locatie af met een eindpresentatie, gemaakt op basis van alles wat gedurende week gemaakt en verzameld is. De deuren van het VRIJDAG Theater zijn van 14.00 tot 15.30 uur geopend om de 'eindproducten' te bewonderen. Kom ook en bekijk de beelden, schilderijen, films en live-performances die tijdens de LABweek zijn gemaakt!

Als deelnemer aan de werkplaatsen kun je ook meedoen aan de expositie. Stuur dan een e-mail naar lab@bijvrijdag.nl met daarin je naam, de data waarop je kunt repeteren en de huidige route die je volgt. We repeteren op vrijdag 6 maart (16-21u) en op zaterdag 7 maart (9.30-12u). Let op: je hoeft niet het hele tijdvak beschikbaar of aanwezig te zijn. De generale repetitie is op 7 maart om 13u.

Aanmelden voor een werkplaats kan door te mailen naar lab@bijvrijdag.nl of via de intekenlijsten op de locaties. Deelname is gratis.

Heb je een vraag?

Verplicht veld