Sint-Jansstraat.jpg

LABweek Sint Jansstraat

Tijdens LABweek aan de Sint Jansstraat wordt het thema 'tijd' gevangen in muziek. Alle reguliere lessen staan in het teken van Vang de tijd. Daarnaast zijn er werkplaatsen over songwriting, minimal music, koorzang, streetdrums, muziek en technologie.

De resultaten uit de werkplaatsen en lessen worden bezongen, bespeeld en bespiegeld met streetdrums, minimal music, koorzang, orkest- en bigbandmuziek tijdens de eindpresentatie* van de LABweek op zaterdag 2 februari, van 18.30 - 19.30 uur in de Concertzaal en de oude kantine aan de Sint Jansstraat. Een Seventies orkest wordt versterkt door houtskooltekeningen en een middeleeuws liefdesduet spettert door de combi met theatermakers en moderne dans.

We zien je graag bij de werkplaatsen! Heb je een vraag? Mail naar lab@bijvrijdag.nl.

*Voor de eindpresentatie heb je een toegangskaartje nodig. Deze worden verdeeld over de deelnemers tijdens de LABweek.

Aanmelden voor een werkplaats kan door te mailen naar lab@bijvrijdag.nl of via de intekenlijsten op de locaties. Deelname is gratis.

Lees hier het verslag van de LABweek per dag en bekijk de foto's en filmpjes.

Soms stoppen we 48 uur in 1 dag, 14 dagen in een week en 8 weken in een maand. Alles om de leegte voor te blijven. Maar wie zichzelf te dun uitsmeert wordt uiteindelijk transparant.

Uit: Stil de tijd
Heb je een vraag?

Verplicht veld