LABweek Walstraat

Tijdens de LABweek aan de Walstraat gaan we een week lang samen bouwen aan ruimtelijke werken, levensgrote draaipuzzels en zoomen we in op Huid & Haar. We werken toe naar een eenmalige kettingreactie op zaterdag 7 maart. We kruipen onder je huid of zetten je aan het rennen. Wat je gaat doen kan groot of klein zijn, stil of lawaaiig. Alles wat we deze week maken presenteren we aan de Walstraat.

Kettingreactie

Op zaterdag 7 maart sluiten we op iedere locatie af met een eindpresentatie, gemaakt op basis van alles wat gedurende week gemaakt en verzameld is. Om 16.00 uur verzamelen we voor de deur van de Walstraat en produceren daarbij zoveel geluid dat de Walstraat ‘aan’ gaat. In het hele pand zetten zich vervolgens reacties in werking, en ontvouwen harige muziek, gemaskerd theater en huidige beelden zich aan jou als bezoeker. Ben je nieuwsgierig? Kom dan meedoen of kijken aan de Walstraat!

Aanmelden voor een werkplaats kan door te mailen naar lab@bijvrijdag.nl of via de intekenlijsten op de locaties. Deelname is gratis.

Open lessen

Tijdens de LABweek kun je ook aanschuiven bij de onderstaande lessen. Er zijn nog een paar plekken vrij! Inschrijven kan via de posters op onze locaties en via een e-mail aan lab@bijvrijdag.nl met daarin je naam en de titel van de open les.

Heb je een vraag?

Verplicht veld