Gitaar Start.jpg
gitaar start

Gitaar Start

Ben je gitarist, ouder dan 21 jaar en nieuw bij VRIJDAG? Dan start je in onze Gitaar Start route met wekelijks een uur les voor volwassen gitaristen voor alle speelniveaus. In dit uur worden verschillende stijlen, gitaartechnieken en onderwerpen behandeld, zoals begeleiden op gitaar. En natuurlijk speel je regelmatig op het podium in het VRIJDAGcafé. Zo bouw je een relatie op met de docent en collega-cursisten.

Eén keer in de maand duurt de les twee uur en werken we samen met Five Great Guitars en het Groningen Guitar College. Verschillende docenten verzorgen dan de les met improvisatie (voor alle niveaus) als thema. Ook andere cursisten met andere instrumenten kunnen dan aanschuiven.

In overleg met de docent stroom je na een tijdje door naar het Muziekpakket waarbij samenspelen centraal staat en je af en toe een ondersteunende instrumentale les krijgt.

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Heb je een vraag?

Verplicht veld