Banner Muziek Instap.jpg
muziek Instap & Overstap
kies je route

Muziek Instap en Overstap

Muziek Instap en Muziek Overstap zijn routes voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Muziek Instap is voor kinderen die beginnen met muziek maken. Muziek Overstap is voor kinderen die Muziek Instap hebben gevolgd of al wat verder zijn op hun instrument. In deze routes ga je samen met andere kinderen op een muzikale ontdekkingsreis. Je leert je creativiteit te uiten op en met je instrument. Naast de lessen op je instrument krijg je afwisselend koor- en ritmelessen die je ondersteunen bij je (muzikale) creatieve ontwikkeling.

Blokken

Het jaar bestaat uit vier blokken. In ieder blok krijg je muziekles op je eigen instrument en les met alle kinderen die de route volgen. Dus ook met kinderen die andere instrumenten bespelen. Ieder blok sluit je af met een korte (openbare) presentatie waarin je samen muziek maakt met alle kinderen uit de route. Instromen is mogelijk aan het begin van ieder blok.

  • Blok 1: dinsdag 19 september
  • Blok 2: dinsdag 28 november
  • Blok 3: dinsdag 13 februari
  • Blok 4: dinsdag 7 mei

Wat een super leuk initiatief om op deze drempelloze manier kinderen kennis te laten maken met muziek. Mijn zoon heeft genoten!

Bianca Marulanda, 12 juli 2018

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Bij Vrijdag muzieklessen printsize-1023 - Nathan en Maud.jpg
Instap of Overstap?
kies je route
Heb je een vraag?

Verplicht veld