Muziek Instap, Overstap & Doorstap
kies je route

Muziek Instap, Overstap & Doorstap

Muziek Instap en Muziek Overstap zijn routes voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Muziek Instap is voor kinderen die beginnen met muziek maken. Muziek Overstap is voor kinderen die Muziek Instap hebben gevolgd of al wat verder zijn op hun instrument. In deze routes ga je samen met andere kinderen op een muzikale ontdekkingsreis. Je leert je creativiteit te uiten op en met je instrument. Naast de lessen op je instrument krijg je afwisselend koor- en ritmelessen die je ondersteunen bij je (muzikale) creatieve ontwikkeling.

Blokken

Het jaar bestaat uit vier blokken. In ieder blok krijg je muziekles op je eigen instrument en les met alle kinderen die de route volgen. Dus ook met kinderen die andere instrumenten bespelen. Ieder blok sluit je af met een korte (openbare) presentatie waarin je samen muziek maakt met alle kinderen uit de route. Instromen is mogelijk aan het begin van ieder blok.

Startdata

  • Blok 1: dinsdag 8 en donderdag 10 september
  • Blok 2: dinsdag 10 en donderdag 12 november
  • Blok 3: dinsdag 26 en donderdag 28 januari
  • Blok 4: dinsdag 30 maart en donderdag 1 april

Wat een super leuk initiatief om op deze drempelloze manier kinderen kennis te laten maken met muziek. Mijn zoon heeft genoten!

B. Marulanda
Instap, Overstap of Doorstap?
kies je route
Heb je een vraag?

Verplicht veld