Heb jij een ontembare passie voor muziek?
Kies je cursus

Muziek Talent

Heb jij een ontembare passie voor muziek? Of je nu kan rappen, zingen, viool spelen of drummen, VRIJDAG biedt met Muziek Talent de juiste muzikale omgeving waar jij je optimaal kan ontwikkelen.

Repeteren en optreden

Je gaat leren componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band. Samen met andere spelers en muziekdocenten maak je een muzikale voorstelling, doe je mee aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble en spetter je op verschillende podia in de stad Groningen. Daarbij volg je leuke masterclasses en workshops vol tips en tricks van profs uit het muzikale veld.

Kinderen en jongeren die Muziek Talent volgen kunnen gratis meespelen in de Talentband of meedoen met een andere samenspeelactiviteit binnen het muziekaanbod. Heb je al muziekles bij VRIJDAG? Dan betaal je de helft van het normale tarief.

Mijn dochter Jente (11) heeft meegedaan aan Muziek Talent. Het is heel mooi om te zien na een jaar wat het haar heeft gebracht. Ze durft meer qua muziek, is zekerder geworden en heeft geleerd om met een groep van diverse jonge mensen met verschillende instrumenten om te gaan. Wij merken dat ze vrijer is geworden in het maken van muziek en meer creatief en out of the box durft te denken. De diverse lessen en activiteiten hebben daar zeker hun aandeel in gehad.

Nanja Borst

Kies je cursus

Heb je een vraag?

Verplicht veld