Muziek Talent.jpg
muziek talent route

Muziek Talent

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Talent helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Je gaat improviseren, op een verrassende plek in Groningen een presentatie in elkaar zetten en met een theaterdocent werken aan podiumpresentatie.

Daarnaast presenteer je regelmatig aan je medecursisten en geef je feedback aan elkaar. En natuurlijk ga je optreden op festivals, in het UMCG en in de mooie Concertzaal van VRIJDAG.

Instrumentale les maakt niet standaard onderdeel uit van de Muziek Talent route, maar je kunt wel kiezen voor deze route plus instrumentale les van 30 of 40 minuten per week. Maar ook als je buiten VRIJDAG muziekles hebt kun je deze route volgen.

Bekijk de video

Aanmelden en instromen

Inschrijven en instromen kan het hele jaar door. Dat individueel of als band of ensemble. Klik op één van de onderstaande links om naar de cursus te gaan. Klik daar op de button Inschrijven.

Vervolgens zouden we graag een filmpje van je willen zien waarop we je niet alleen muziek zien maken, alleen of samen met anderen, maar waarin en je ook vertelt waarom je graag de Muziek Talent route wilt gaan volgen. Stuur je filmpje naar: muziektalent@bijvrijdag.nl

De vorm van het filmpje is helemaal aan jou. Daarbij maakt het niet of je het met een camera of je telefoon opneemt. Heb je wat hulp nodig bij het maken van een filmpje? Mail dan naar Joëlle Doll, coördinator van de Muziek Talent route.

Het afgelopen jaar heeft mijn dochter (Jente, 11 jr.) meegedaan aan de talentroute. Het is heel mooi om te zien na een jaar wat het haar heeft gebracht. Ze durft meer qua muziek, is zekerder geworden en heeft geleerd om met een groep van diverse jonge mensen met verschillende instrumenten om te gaan. Wij merken dat ze vrijer is geworden in het maken van muziek en meer creatief en out of the box durft te denken. De diverse lessen en activiteiten hebben daar zeker hun aandeel in gehad.

Nanja Borst, 6 juni 2019

Vragen over de Muziek Talent route? Mail naar muziektalent@bijvrijdag.nl.

Foto: Annette LM Schmidt Photography

Heb je een vraag?

Verplicht veld