Muziek Talent.jpg
muziek talent route

Muziek Talent

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Talent helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Je gaat improviseren, op een verassende plek in Groningen een presentatie in elkaar zetten en met een theaterdocent werken aan podiumpresentatie.

Daarnaast presenteer je regelmatig aan je medecursisten en geef je feedback aan elkaar. En natuurlijk ga je optreden op festivals, in het UMCG en in de mooie Concertzaal van VRIJDAG.

Instrumentale les maakt niet standaard onderdeel uit van de Muziek Talent route. Je kan wel kiezen voor deze route plus instrumentale les bij VRIJDAG. Ook als je buiten VRIJDAG muziekles hebt kun je deze route volgen.

Je kan je individueel en als band of ensemble inschrijven. Inschrijven en instromen kan het hele jaar door. Aanmelden kan door een filmpje van jezelf op te sturen waarin we jou zien spelen (indien mogelijk alleen en samen met anderen) en waarin je vertelt waarom je graag de Muziek Talent route wilt gaan volgen.

Foto: Annette LM Schmidt Photography

Instromen bij activiteiten die al begonnen zijn kan vaak ook, dus neem bij interesse altijd even contact op.

Heb je een vraag?

Verplicht veld