Muziek Talent.jpg
muziek talent route

Muziek Talent

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Talent helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Je gaat improviseren, op een verrassende plek in Groningen een presentatie in elkaar zetten en met een theaterdocent werken aan podiumpresentatie.

Daarnaast presenteer je regelmatig aan je medecursisten en geef je feedback aan elkaar. En natuurlijk ga je optreden op festivals, in het UMCG en in de mooie Concertzaal van VRIJDAG.

Instrumentale les maakt niet standaard onderdeel uit van de Muziek Talent route. Je kan wel kiezen voor deze route plus instrumentale les bij VRIJDAG. Ook als je buiten VRIJDAG muziekles hebt kun je deze route volgen.

Aanmelden en instromen

Je kan je individueel en als band of ensemble inschrijven. Inschrijven en instromen kan het hele jaar door. Aanmelden kan door een filmpje van jezelf op te sturen waarin we jou zien spelen (indien mogelijk alleen en samen met anderen) en waarin je vertelt waarom je graag de Muziek Talent route wilt gaan volgen. De vorm van het filmpje is helemaal aan jou. Daarbij maakt het niet of je het met een camera of je telefoon opneemt. Heb je wat hulp nodig bij het maken van een filmpje? Mail dan naar Joëlle Doll, coördinator van de Muziek Talent route.

Foto: Annette LM Schmidt Photography

Vragen over de Muziek Talent route? Mail naar muziektalent@bijvrijdag.nl.

Heb je een vraag?

Verplicht veld