VRIJDAG presenteert: filmmuziek

VRIJDAG presenteert filmmuziek

De zaallichten doven, het bioscoopscherm licht op en de muziek zwelt aan. Film is onlosmakelijk verbonden met muziek. Het zijn niet alleen de beelden die films zo indrukwekkend maken. De filmmuziek is minstens zo belangrijk. 

Op zondag 23 juni spelen muzikanten van VRIJDAG samen bekende filmmelodieën. Denk bijvoorbeeld aan Hakuna Matata uit The Lion King, de klassiekers uit Star Wars of aan de bekende James Bond songs.

VRIJDAG presenteert filmmuziek wordt gehouden in het Grand Theatre van Groningen, een theater dat ooit als bioscoop gebouwd is. Een passende plek voor een dag vol filmmuziek. Kom je ook?

Alle foto's?
VRIJDAG presenteert: filmmuziek
Alle foto's?
VRIJDAG presenteert: filmmuziek
Alle foto's?
VRIJDAG presenteert: filmmuziek

Programma

VRIJDAG presenteert filmmuziek: ensembles en koren

Verschillende ensembles, bandjes en muzikanten van VRIJDAG spelen bekende en aansprekende filmmuziek.

11.30 uur tot 13.30 uur (met pauze)*

Starring: 6 o’clock rock, Lifft, Saxtastics, Klarinetensemble, Muziek Instap & Overstap, Puzzle Cloud, Barokensemble Woldring & Woldring, Street Drums, Blue|Yellow, Gitaarensemble, Barokensemble, VRIJDAG Popkoor, Mind Fuji en Wanderoo

Klik hier om kaarten te kopen voor VRIJDAG presenteert filmmuziek: ensembles en koren.

* De concerten van 11.00 en 12:30 uur zijn samengevoegd tot 1 groot concert met pauze.  

VRIJDAG presenteert filmmuziek: orkestproject

De verschillende koren, orkesten en bands uit het orkestproject nemen je mee op een muzikale reis. Op 23 juni spelen ze de mooiste muzikale composities. Laat je meevoeren naar de jaren ’70 met Hit The Road Jack, zing mee met hits van Abba en laat je ontroeren door de mooie songs uit de Lion King.

Het concert van het orkestproject is te zien op twee verschillende tijdstippen. Om 14:30 uur en 16:30 uur

Starring: JOG Junior, JOG, Big Band, Koren 5-12 jaar, Koren 12+

Klik hier om kaarten te kopen voor het orkestproject.

 

VRIJDAG presenteert filmmuziek maakt deel uit van de Grand Theatre Amateurweek 2019. Van 17 tot en met 23 juni zet Grand Theatre een week lang Groninger amateurkunstenaars in de schijnwerpers. Bekijk de rest van het programma via grandtheatregroningen.nl.

Heb je een vraag?

Verplicht veld