Crash Courses

Een Crash Course is een snelkooktraject om in een aantal uren de piano, gitaar of ukelele te kunnen gebruiken tijdens de muzieklessen.

Een Crash Course kost €375 (excl. instrumentenhuur). Max. 4 deelnemers.

Workshops

Piano

Pianospelen moeilijk? Helemaal niet! Na 5 lessen van 1 uur kun je zelfs alle liedjes uit Eigenwijs Digitaal begeleiden. Tijdens de crash course Piano leer je naar elkaar te luisteren en ervaar je hoe het is om zelf een beginnende leerling te zijn. Spannend? In het begin vast wel een beetje. Plezier? Gegarandeerd!

Gitaar

Wil je meer plezier en gezelligheid in de klas? De gitaar is een ideaal instrument om een liedje mee te begeleiden. Tijdens deze crash course ervaar je dat je in een korte tijd gitaar kunt leren spelen. Na 5 lessen kun je de meeste (kinder)liedjes begeleiden op de gitaar. De kinderen op school zullen genieten van de vrolijke klanken van de gitaar.

Ukelele

Ukelele spelen is snel te leren. In vijf lessen heb je de basis van het ukelele onder de knie. Je leert akkoorden spelen om je zingende klas mee te begeleiden en hoe je zelfstandig met een lied aan de slag kan. Je moet natuurlijk wel even oefenen om je vingers in bedwang te houden. En je leerlingen doen de rest, die willen jou elke dag wel horen spelen!

Liedrepertoire

Ben je wel zat van die tante in Marokko en is die grote paddenstoel al op alle plaatsen gekrakt? Tijd voor een verfrissend liedrepertoire! Maar hoe pak je dat aan? In deze crash course leer je een berg nieuwe liedjes zingen om je klas mee te verrassen. Je krijgt aanwijzingen over stemgebruik en ideeën voor het aanleren van de liedjes.

Samen aan de slag?

Heb je een vraag?

Verplicht veld