D97AE8A4-B32A-4EF5-9EF8-ADFD899531B4.jpeg
korting en subsidie

Korting en subsidie voor kinderen

Wil je een cursus volgen maar is het te duur? Voor kinderen in stad en provincie Groningen zijn er verschillende kortingsmogelijkheden en subsidieregelingen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

In de stad Groningen is het Jeugdfonds Sport & Cultuur actief. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar mogelijk lessen te volgen bij een theaterclub, dansschool, kunstatelier of muziekvereniging. De bijdrage van het Jeugdfonds bedraagt maximaal € 450,- per kind per jaar, dus het is echt de moeite waard!

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld biedt in 200 gemeenten financiële hulp, zodat kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar kunnen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Woon je in de provincie Groningen en wil je een cursus bij ons volgen? Kijk hier om een aanvraag te doen.

Stadjerspas

Daarnaast is de webshop van de Stadjerspas interessant voor kleinere bijdragen. Zo is er een kortingsbon ter waarde van €20,- die eenmaal per jaar voor elke willekeurige cursus kan worden ingezet, ongeacht leeftijd. Ook biedt de Stadjerspas regelmatig speciale acties, zoals een gratis 5-strippenkaart voor de Vrije Inloop 4-12 jaar, drie keer gratis entree voor de Vrije Inloop in de voorjaars- en herstvakantie en vijf euro korting op een voorstelling of concert (dit wordt verrekend aan de kassa). Je kunt de korting één keer per jaar benutten.

Houd de website van Stadjerspas en de berichten in de VRIJDAGnieuwsbrief in de gaten voor de acties.

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld