fotochallenge CBK

Het CKB (Centrum Beeldende Kunst Groningen) organiseert een leuke fotografiewedstrijd. Jij kan hier ook aan mee doen! Je maakt kans op een (fotografie)cursus van VRIJDAG.  Hieronder vind je alle informatie over de fotochallenge van het CBK.

CBK Fotochallenge 

Met lege straten, pleinen en parken, is er de komende weken alle ruimte voor Kunst op Straat. Daarom daagt het CBK jou tijdens de Kunst op Straatweken uit! Ga in huis op zoek naar een mens, dier of ding dat als kunstwerk een plekje in jouw straat verdient. Omdat het mens, dier of ding zo bijzonder is of omdat het zo perfect bij de straat en haar bewoners en gebruikers past. Zet het zo mooi mogelijk op de foto. En fotografeer het zo dat het lijkt alsof het buiten staan, denk bijvoorbeeld aan binnen bij een raam met uitzicht op jouw straat.

Maak kans op een (fotografie)cursus bij Bij Vrijdag en mail je foto voor vrijdag 10 april naar info@cbkgroningen.nl. Vermeld in welke categorie je meedoet #totenmet12 of #13enouder. Of deel je foto op Instagram met #kunstopstraatchallenge en je leeftijdscategorie.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld