Sport- en Cultuurhopper gemeente Groningen

Sport- en cultuuraanbidders uit de gemeente Groningen kunnen zich weer aanmelden voor de Sport- en Cultuurhopper periode herfst/winter. Dit kan tot 12 augustus a.s. VRIJDAG in de Buurt en Huis voor de Sport Groningen regelen de PR en organisatie. De aanbieder verzorgt de cursussen. Samen maken wij de Sport- en Cultuurhopper! 

Doe jij ook mee?
Oproep aan alle cultuuraanbieders die werkzaam zijn in de gemeente Groningen. Want we willen je uitnodigen om jouw kennismakingsaanbod op de Sport- en Cultuurhopper van aankomende herfst/winter te laten plaatsen! Het plaatsen van de activiteit of cursus op de Hopper is geheel gratis. Je bent daarbij vrij om te bepalen of je kennismakingsaanbod voor de deelnemer zelf ook gratis is of dat je er een geringe vergoeding voor vraagt. Voorwaarde is dat je werkzaam bent in de gemeente Groningen.

Nu ook voor volwassenen
Tot voor kort was het aanbod van de Sport- en Cultuurhopper voor jeugd van 4-12 jaar. Echter, sinds periode lente/zomer 2021 kunnen sport- en cultuuraanbieders ook aanbod plaatsen voor overige leeftijdscategorieën. Aanbieders kunnen hier zelf onderscheid in maken. Dit betekent dat elke inwoner uit de gemeente Groningen nu kan deelnemen aan cursussen van de Sport- en Cultuurhopper. 

Actualiteit
We gaan er op dit moment van uit dat de komende periode herfst/winter op vertrouwde wijze doorgaat. We houden uiteraard de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Klik hier voor vragen en antwoorden over coronavirus en sport. Klik hier voor meer informatie over het beoefenen van cultuur in coronatijd.
 

Cursusperiode
De komende cursusperiode herfst/winter loopt van 25 oktober 2021 tot en met 27 februari 2022. 

Inloggegevens
Als je wilt deelnemen, maar jouw organisatie heeft nog geen inloggegevens of je bent deze vergeten, vraag deze dan (opnieuw) aan door een e-mail te sturen naar 
b.veldman@hvdsg.nl. Deze gegevens heb je nodig om cursussen te kunnen invoeren.

Deelnemen? 
Je kunt één of meerdere cursussen aanmelden via de website 
www.sportcultuurhopper.nl. Klik hier voor de handleiding van de website. 

Vragen en/of informatie?
Wil je na het lezen van de toelichting meer informatie? Neem dan contact op met de Coördinator Cultuurhopper: Isolde van Meerwijk via 
isolde.vanmeerwijk@bijvrijdag.nl 

Heb je een vraag?

Verplicht veld