Cultuurcafés Oosterparkwijk

Ben jij als (amateur) kunstenaar, als professional, of vrijwilliger actief bezig bent met kunst en cultuur in de Oosterparkwijk? Cultuurcoach Rozan Vergeer organiseert drie Cultuurcafés en nodigt jou van harte uit!
CultuurcaféEen Cultuurcafé is een plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over hoe we kunnen samenwerken. We kunnen kijken wat er nodig is in de wijk. Welke ideeën, wensen en initiatieven er liggen, hoe we elkaar hierbij kunnen versterken en soms kan er zomaar iets van start gaan! Ook kijken we hoe we financiële middelen en geschikte locaties kunnen vinden. En niet te vergeten: hoe we nieuwe doelgroepen bij kunst en cultuur kunnen betrekken.
Data:Donderdag 17 maart 19.00 - 21.00 uurDonderdag 12 mei 19.00 -21.00 uur

Locatie:Van Houten, Oliemuldersweg 47, 9713 VA GroningenDoe je mee?Vanwege corona hanteren we een maximaal aantal van 25 personen. Bij binnenkomst scannen we de QR-code. Kom je naar het Cultuurcafé? Meld je aan bij Cultuurcoach Rozan Vergeer. Dan krijg je bevestiging of er nog voldoende plek is voor die avond.Alle twee de avonden wordt er aandacht geven aan een kort inspiratie moment, er wordt een kunstenaar uit de Oosterpark uitgenodigd om iets laten zien, horen of ervaren. Wil je niet alleen komen naar het Cultuurcafé maar ook graag meehelpen of wat komen vertellen over jouw projecten, wensen of ideeën? Laat het dan weten!

Verslag voorgaande cultuurcafés

Heb je een vraag?

Verplicht veld