Inschrijvingen cultuuraanbieders geopend voor De Sport- en Cultuurhopper (Lente/Zomer 2022)

Sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Groningen kunnen zich weer aanmelden voor de Sport- en Cultuurhopper periode lente/zomer. Dit kan tot 20 december a.s. Huis voor de Sport Groningen regelt de PR en organisatie en doet dit voor de culturele aanbieders i.s.m. VRIJDAG in de Buurt. De aanbieder verzorgt de cursussen. Samen maken wij de Sport- en Cultuurhopper! 
 
Het plaatsen van de activiteit of cursus op de Hopper is geheel gratis. Je bent daarbij vrij om te bepalen of je kennismakingsaanbod voor de deelnemer zelf ook gratis is of dat je er een geringe vergoeding voor vraagt. Voorwaarde is dat je werkzaam bent in de gemeente Groningen.
 
Nu ook voor volwassenenSinds periode lente/zomer 2021 kunnen sport- en cultuuraanbieders ook aanbod plaatsen voor overige leeftijdscategorieën. Aanbieders kunnen hier zelf onderscheid in maken. Dit betekent dat elke inwoner uit de gemeente Groningen nu kan deelnemen aan cursussen van de Sport- en Cultuurhopper. CursusperiodeDe komende cursusperiode lente/zomer loopt van 28 februari tot en met 15 juli 2022.Inwoners uit de gemeente Groningen kunnen zich vanaf 17 januari tot en met 15 februari opgeven. De na-inschrijving eindigt op 21 februari 2022.Vragen en/of informatie?Wil je na het lezen van de toelichting meer informatie, of wil je je als aanbieder aanmelden? Neem dan contact op met Isolde van Meerwijk, coördinator Cultuurhopper.
Heb je een vraag?

Verplicht veld