Kennismakingscursus ‘Spelenderwijs muziek leren’ Vinkhuizen

Muziek maken staat centraal in het leven van de in Vinkhuizen wonende Karoun. Ze kwam dankzij haar muzikale familie zelf al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Ze vond het fantastisch en gunt dit ieder kind. Ze wil dolgraag haar passie voor muziek overbrengen op jonge kinderen.

In 2009 richtte de bevlogen Karoun in Syrië ‘the Kiddy Orchestra’ op. Al bewegend leren kinderen spelen met klank, melodie en ritme. The Kiddy Orchestra biedt kinderen een basis voor de ontwikkeling van hun muzikale creativiteit. Ze starten met instrumenten van allerlei materialen zoals lepels, flessen en ijsstokjes. Via zingen, klappen, dansen en spelen ontdekken de kinderen de muziek. Tevens leren ze muzieknoten lezen.

“Muziek creëert verbinding, muziek zorgt voor emotie, muziek verbetert je IQ en de meeste kinderen vinden muziek maken helemaal geweldig, “ vertelt Karoun. Ze woont nu 5 jaar in Nederland en geeft her en der al muziekles aan groepjes kinderen. Máár nog niet in haar eigen wijk, Vinkhuizen.

In samenwerking met VRIJDAG in de Buurt cultuurcoach Vinkhuizen Emma Bel werd er druk gebrainstormd. En nu ligt er om te starten een heel mooi kennismakingsaanbod:

Wat: 4x kennismaken met muziek
Wie: Kinderen tussen de 4 en 8 jaar
Wanneer: vrijdagmiddag 11, 18 en 25 juni en 2 juli om 14.30 uur
Waar: Speeltuin Vinkhuizen aan de Zilverlaan 4
Kosten: Eenmalig €15,-

Doe je mee? 
Aanmelden kan t/m 6 juni via de mail of whatsapp 06 - 490 22 106. 

Heb je een vraag?

Verplicht veld