Theatergroep Goed Begin

Theaterlessen Wijktheatergroep Goed Begin

In verband met het coronavirus covid-19 is VRIJDAG gesloten van zaterdag 14 maart tot en met dinsdag 28 april. Onze activiteiten gaan in deze periode niet door. Meer weten? 👉 Lees verder...

Sinds november 2019 geeft Philippien Bos met veel plezier theaterlessen aan de toneelgroep die is ontstaan uit het project De Wijk De Wereld. Door de samenwerking van De Wijk De Wereld en het project VRIJDAG in de Buurt kunnen de theaterlessen gewoon door gaan. Philippien: “Elke maandagavond loop ik even het hoekje om naar het Floreshuis om met dit vrolijke gezelschap te werken aan diverse toneeloefeningen en scenes. Het is een zeer gemêleerd gezelschap qua leeftijd, achtergrond en theaterervaring. En misschien maakt juist die variatie het werken met deze groep zo leuk en verrassend.” Niets moet, alles mag en iedereen krijgt de kans om zijn of haar talenten te laten zien. De toneelgroep, genaamd Goed Begin, werkt nu toe naar ‘De Wijksnoeperij’. Volgend jaar beginnen ze weer met iets nieuws en misschien sluiten zich dan nog wel meer buurtbewoners aan. Dat zou leuk zijn!

Goede Beginners aan het woord:

“We zitten gewoon in een echte theatergroep! En dat ook nog eens met onze buren! Wauw! Wie had dat gedacht toen we naar de eerste bijeenkomst van De Wijk De Wereld gingen.”

“Philippien geeft op een prettige en opbouwende manier theaterles. We zijn allemaal erg gemotiveerd om te spelen. De neuzen staan dezelfde kant op. Dat is mooi.”

Heb je een vraag?

Verplicht veld