Workshopreeks in Beijum: Make it Fashion!

Wijkbewoner van Beijum, de Groninger couturier Ramiro Koeiman, start een talent ontwikkelingstraject voor jongeren met interesse in mode. 

Ben jij helemaal gek van Fashion en wil jij leren hoe je je eigen kledingstukken maakt? Kom dan naar deze workshopreeks! Ramiro leert jou in zeven lessen hoe jij kledingstukken kan ontwerpen en zelf in elkaar kan zetten.

Het thema van deze workshopreeks is 'maak je eigen tracksuit en make it fashion!' In deze lessen leer je hoe jij je eigen 'Urban Streetwear’ maakt en aan het einde heb je vijf kledingstukken gemaakt!

Deze workshops vinden plaats op zaterdagen van 10:00-16:00 op:

5 februari 2022 
19 februari 2022 
5 maart 2022
19 maart 2022
2 april 2022
9 april 2022
16 april 2022

De stoffen, de naaimachines en de expertise van Ramiro is helemaal GRATIS! De workshops zijn voor iedereen op elk niveau toegankelijk. Als je bijvoorbeeld een naaimachine hebt en zelfstandig thuis wil werken, dan kan dat! Maar als je liever in groepsverband werkt, dan mag dat ook. Op de eerste workshopdag bepaal je samen met Ramiro hoe jouw lessen eruit gaan zien.

Over de workshop docent
Ramiro Koeiman is sinds 1992 ontwerper van onder andere dames- en herenkleding en heeft in 2007 meegedaan aan Project Catwalk, de Nederlandse versie van Project Runway. In Amerika was Ramiro jarenlang senior designer voor het speelgoedmerk Barbie van Mattel Toys. Hij zet zijn expertise vrijwillig in omdat hij de behoefte voelt zijn jarenlange ervaring over te dragen aan anderen en heeft daarom samenwerking gezocht met De Kunstbende en cultuurcoach van Beijum, Kitty Boon. Ramiro heeft enkele sponsers gevonden die drie naaimachine's doneren en zoekt nog verder om de jongeren een eigen naaimachine te kunnen geven om thuis ook te kunnen werken.

Heb je interesse in fashion en styling, ben je tussen de 13 en 18 jaar oud en wil je hierin je creatieve talent ontdekken? DOE MEE! Ga direct naar www.aikonik.nl en meld je GRATIS aan.
Voor meer informatie kun je mailen naar: info@aikonik.nl
of neem contact op met de cultuurcoach van Beijum Kitty Boon via onderstaande gegevens. 

Heb je een vraag?

Verplicht veld