Zomerprogramma's in de wijken

Ook dit jaar hebben onze cultuurcoaches samengewerkt met verschillende instanties in de wijken om een prachtig zomerprogramma's neer te zetten. Wij wensen iedereen een hele fijne creatieve zomer toe! Lees hier de programma's per wijk. 

Korrewegwijk/De Hoogte
Elke week in de zomervakantie (10 juli t/m 21 augustus) is boordevol met leuke activiteiten. Zo is er het timmerdorp, een foodfestival, een speelfestival en nog veel meer! Doe mee met het maken en opvoeren van een musical, het schilderen van een drijvende kunstwerk in de Floresvijver, de vele sport- en spelactiviteiten én kampeer op de kindercamping! Op zaterdag 21 augustus tussen 15:00 en 17:00 uur is er een spetterend eindfeest in het Molukkenplantsoen! Een afsluitend feest vol met muziek, dans en mooie creaties. Het hele programma.

Oosterparkwijk
Van 12 juli t/m 20 augustus is ook van alles te doen in de Oosterparkwijk voor de jeugd! Bijvoorbeeld circus voor beginners en gevorderden, zandsculpturen en een speelfestival. Download hier het hele programma

Selwerd/Paddepoel
Ontdek deze zomer wat jij leuk vindt (12 juli t/m 20 augustus)! Speel theater alsof je leven er vanaf hangt, zing je schor, jam je suf, dans de sterren van de hemel, creëer als een echte kunstenaar, samen maken we een onvergetelijke zomer van! In dit informatieboekje vind je het programma, welke activiteiten er zijn en waar ze plaatsvinden. 

Lewenborg
Van 12 juli tot 20 augustus zes weken lang heel veel sport, spel en plezier voor alle kinderen in Lewenborg van 4 t/m 16 jaar. Voor het eerst in de historie van de mooie wijk Lewenborg zal de onvergetelijke zomer worden georganiseerd. Speel theater alsof je leven er vanaf hangt, zing je schor, jam je suf, dans de sterren van de hemel, creëer als een echte kunstenaar, samen maken we een onvergetelijke zomer van! Vind het hele programma in het informatieboekje

Beijum
Van Theater Pannenkoek tot Circus Santelli, The Voice workshops en schilderijen maken. Dat en nog veel meer is allemaal mogelijk in Beijum deze zomer van 12 juli tot 22 augustus. Bekijk hier het prachtige programma.  

De Wijert
Er is van alles te doen de hele zomer in De Wijert. Geef je gemakkelijk op en doe met de zomeractiviteiten! Er is een spelweek, een knutselkeet, je kunt films gaan maken en theater! Kijk hier voor het hele programma van 4 t/m 18 jaar! 

Vinkhuizen
Tijdens de vakantie is er van alles te doen in Vinkhuizen, download de flyer voor alle informatie voor 10+ jaar. En benieuwd wat 12 jaar en jonger gaat doen, kijk deze flyer! Buiten de activiteiten op de flyer zijn we veel te straat te vinden. Hebben jullie zelf nog leuke ideeën om uit te voeren in de zomervakantie? Neem contact op met het jeugdwerk!

Ten Boer
10 Juli begint de zomervakantie. Er is gelukkig weer superveel leuks te doen in Ten Boer en de omliggende dorpen! Voor de meeste activiteiten moet je je vooraf opgeven. Check snel de website voor alle activiteiten in Ten Boer.

Heb je een vraag?

Verplicht veld