Zomerweken 2021 in de wijken van Groningen

In Lewenborg zijn we als VRIJDAG in de buurt aangesloten bij de werkgroep 50 jaar Lewenborg. Deze groep heeft ook de Onvergetelijke Zomer Lewenborg 2021 opgepakt! Samen met BSlim, WIJ Lewenborg, Overstag, De Oude Bieb, JOGG, het Forum en VRIJDAG in de Buurt is er 6 weken lang programma geweest met elke dag iets te doen voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 16 jaar. 
Voor deze zomer aan is middels een film van cultuurcoach Lucas Winkel de vraag uitgezet wat kinderen deze zomer graag wilden doen, hier is heel veel uitgekomen en met de werkgroep hebben we geprobeerd zo veel mogelijk wensen uit te laten komen. Er waren wensen zoals een pretpark bezoeken, een timmerdorp, theater spelen, dansen, voetballen, paardrijden en nog veel meer!
Met VRIJDAG in de Buurt hebben we deze zomer nauw samengewerkt met Urban House Groningen, nu NOORDSTAAT. Er was een programma van street art, tekenen, stoepkrijten, theater, dans en muziek. Het wijkcentrum Het Dok stelde hiervoor ruimtes beschikbaar. We ervaarden deze zomer als een groot succes! Check hieronder de aftermovie! 

Benieuwd naar alle gebeurtenissen in de verschillende wijken? Kijk op de facebookgroepen van VRIJDAG in de Buurt of bekijk hier alle foto's. Benieuwd naar nieuwe activiteiten? Check www.check050.nl. 

Heb je een vraag?

Verplicht veld