Header-Advies.jpg

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Heb je mooie plannen voor een speciaal concert, evenement, project of voorstelling en kun je hulp gebruiken bij het maken van het projectplan en de begroting? Wij geven kosteloos advies, bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en begroting, denken graag met je mee en hebben een overzicht van fondsen voor je!

Heb je behoefte aan advies of zoek je een sparringspartner in het formuleren van kunst- en cultuurbeleid? Wij adviseren graag beleidsmakers over kunst- en cultuurbeleid en zijn in diverse gemeenten partner in lokale initiatieven uit het culturele veld. Per heringedeelde gemeente werken wij mee aan het samenbrengen van partijen dat reeds bij verschillende gemeenten tot het vormen van Cultuurplatforms heeft geleid. Naar behoeften ondersteunen we de verschillende Cultuurplatforms in de vorm van advies en het creëren van kennisuitwisseling.

Ben je een verenging of gezelschap en loop je ergens in vast? Vanuit onze expertise en toegang tot vele andere verenigingen en groepen binnen de provincie Groningen denken we graag met je mee.

Fondsen en subsidies

Download het overzicht van fondsen en subsidies. Wil je hulp bij het aanschrijven van een fonds of het aanvragen van subsidie? Wij geven je graag gratis advies!

Onderzoek HaFaBra

Download het onderzoek naar de gesteldheid van de blaasmuzieksector in de provincie Groningen (2019). Uitgevoerd door de Hanzehogeschool Groningen.

Vragen?

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld