Navigatie overslaan
Kies je cursus
Muziek

VRIJDAG biedt muzieklessen voor alle leeftijden en elk niveau. Je kunt kiezen uit tientallen cursussen en workshops van échte muzikanten!

Muziek maken in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil jij beginnen met muziek maken? Of maak je al muziek en ben je op zoek naar een band, ensemble, koor, orkest of combo om samen met anderen muziek te maken? Stap dan eens binnen bij VRIJDAG in Groningen. Wij bieden een plek voor een brede muzikale ontwikkeling voor alle leeftijden en op elk niveau: van goed een instrument leren bespelen, noten lezen, het begrijpen van muziek, maar ook luisteren, improviseren, componeren, samenspelen en optreden!

Zowel beginners als doorgewinterde muzikanten kunnen bij ons terecht voor instrumentale muziekles en kleine groepslessen tot diverse cursussen, workshops en bandcoaching. Samenspelen is mogelijk in ensembles, orkesten, koren, combo’s en bands. Er bloeit een wereld van verschillende muziekstijlen van pop, klassiek wereldmuziek, elektronisch en alles hier tussenin. En niet te vergeten de wereld van de jazz; Groningen heeft een van 's Nederlands grootste amateur jazz-afdelingen!

Bij VRIJDAG ontwikkel je je eigen muzikale mogelijkheden op een manier die bij jou past. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen leerstijl, smaak, muzikaliteit en ontwikkeling. Heb je een leuke cursus gezien en ben je benieuwd of het iets voor je is? Doe een keertje mee! De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Ben je op zoek naar optredens en concerten? Kijk dan in onze agenda.

Optreden of repeteren?

Zoek je een podium of een repetitieruimte voor jouw band, koor of ensemble?