Navigatie overslaan
Kies je cursus
Senioren

Je bent nooit te oud om muziek te maken. Wil je een instrument leren spelen of samenspelen met anderen? Start bij VRIJDAG!

Muziek voor senioren

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wanneer je de 50 gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven. Een ideale tijd om iets nieuws te gaan doen! Wil jij een instrument leren spelen of samenspelen met anderen? Stap dan eens binnen bij VRIJDAG. We hebben een ontzettend gevarieerd aanbod in muzieklessen, cursussen en workshops. Daardoor is er altijd een cursus voor jou, ongeacht leeftijd of niveau.

Zo kun je instrumentale muziekles volgen, maar ook samenspelen in een band, ensemble of orkest óf zingen in een koor. Dat kan in samenstellingen van gemengde leeftijden of met leeftijdsgenoten, zoals het 050+ koor. Samen met anderen muziek maken is ontzettend leuk, gezellig en leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren.

Onze docenten zijn ervaren professionals met een hart voor muziek die zelf regelmatig optreden. Zij leren jou de fijne kneepjes van het maken van muziek en dagen je uit om net een stap verder te zetten en je eigen geluid te vinden. Daarnaast zijn er binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je aan mee kunt doen.

Heb je een leuke cursus gezien en ben je benieuwd of het iets voor je is? Doe een keertje mee! De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Onze muzieklessen en cursussen

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?