Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
KultuurLoket

KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren.

Over KultuurLoket

Voor iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen staat KultuurLoket klaar met advies en ondersteuning. Je kunt er terecht met alle vragen over plannen en ideeën voor grote of kleine projecten. Maar ook met vragen over subsidiemogelijkheden, mogelijke samenwerkingspartners, een podiumplek, een nieuwe dirigent of regisseur of – bedenk het maar. KultuurLoket denkt kosteloos met je mee en zoekt samen met jou naar een antwoord of oplossing.

POPgroningen

Onderdeel van KultuurLoket is POPgroningen, de popkoepel van de provincie Groningen waarmee we popmuziek van Groningse bodem stimuleren en promoten. POPgroningen geeft advies, masterclasses, informatie, promotie, ontwikkeling, workshops, kennis, optredens en ondersteuning.