Navigatie overslaan
Kies je cursus
Nieuws­brief

Ben jij liefhebber van kunst en cultuur? Meld je aan voor de nieuwsbrief van VRIJDAG, VRIJDAG in de Buurt of KultuurLoket.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder je e-mailadres in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van VRIJDAG, VRIJDAG in de Buurt en KultuurLoket. Ontvang je te veel mail? Dan kun je je op ieder moment weer afmelden. We beloven je dat we je niet zullen spammen.

Nieuwsbrief VRIJDAG

De tweewekelijkse nieuwsbrief van VRIJDAG houd je op de hoogte van alle cursussen, workshops en activiteiten. Ben je cursist of wil je ons aanbod graag leren kennen? Dan is deze nieuwsbrief een aanrader! Je ontvangt als eerste het laatste nieuws en ons nieuwe aanbod.

Nieuwsbrief VRIJDAG in de Buurt

VRIJDAG in de Buurt wil kunst en cultuur aanwakkeren in de wijken, buurten en dorpen van Groningen en zorgt ervoor dat alle bewoners mee kunnen doen. Zo wordt Groningen nóg leuker om in te wonen! Via de maandelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten bij jou in de buurt!

Nieuwsbrief KultuurLoket

KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. In de driewekelijkse nieuwsbrief lees je wat er allemaal binnen de amateurkunst in de provincie Groningen gebeurt.