Navigatie overslaan
Kies je cursus
Contact

De Noorderbuitensingel 11 is onze locatie voor theater. Hier worden theaterlessen verzorgd en voorstellingen georganiseerd.

Noorderbuitensingel

I.v.m. de zomervakantie is het gebouw gesloten van 22 juli t/m 2 september.

Over deze locatie

De locatie Noorderbuitensingel is de plek van het VRIJDAG Prinsentheater. Hier worden onze theaterlessen verzorgd en voorstellingen georganiseerd. Het pand telt meerdere repetitieruimtes en twee theaterpodia die technisch professioneel zijn uitgerust. Theatergezelschappen en kleinkunstenaars uit stad en provincie kunnen het theater huren om te repeteren en/of hun kunsten te vertonen voor publiek.

Contactgegevens

Het VRIJDAG Prinsentheater is gevestigd aan de Noorderbuitensingel 11, 9717 KK in Groningen (achter het Noorderplantsoen). Het postadres is Postbus 1633, 9701 BP te Groningen. De receptie is te bereiken op (050) 3051 400 of via receptie@bijvrijdag.nl (zie openingstijden onderaan de pagina).

Heb je vragen over een cursus? Neem contact op met de cursusadministratie via (050) 3051 465 of cursus@bijvrijdag.nl. Bij vragen over verhuur kun je mailen naar verhuur@bijvrijdag.nl.

Bereikbaarheid

Het theater ligt net buiten de binnenstad en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Klik hier voor de routebeschrijving.

  • Kom je met de fiets? Deze kun je parkeren bij de ingang achter het hek. Vanaf het Hoofdstation is het circa 3 kilometer fietsen en ben je ongeveer 10 minuten onderweg. Vanaf station Groningen Noord is het slechts een paar minuten fietsen (700 meter).
  • Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij halte Noorderplantsoen. Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl.
  • Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Circus. De eerstvolgende parkeergarage in de buurt bevindt zich aan het Boterdiep.

Toegankelijkheid

Het pand heeft een rolstoel-toegankelijke voordeur, maar geen lift. Het café en de theaterzaal bevinden zich op de begane grond en zijn goed bereikbaar met je rolstoel. Er is geen invalidetoilet aanwezig in ons pand. Je hulphond mag uiteraard mee het pand in, andere huisdieren zullen buiten op hun baasje moeten wachten.

Openingstijden

De onderstaande (reguliere) openingstijden zijn met uitzondering van vakanties en feestdagen. Soms is het theater wél geopend tijdens vakanties, bijvoorbeeld wanneer er activiteiten plaatsvinden. Dat zie je in de agenda.

Regulier

Gesloten

Maandag15.00 - 23.00 uur

Zomervakantie

20 juli t/m 25 augustus
Dinsdag15.00 - 23.00 uur
Woensdag14.00 - 23.00 uur
Donderdag08.00 - 23.00 uur

Vrijdag*09.00 - 00.00 uur

Zaterdag*09.00 - 00.00 uur

Zondag*09.00 - 00.00 uur


* 's Weekends alleen open bij activiteiten