Navigatie overslaan
Kies je cursus
Theaterzaal

Optreden of repeteren in een écht theater? Huur een theaterzaal bij VRIJDAG.

Theaterzaal huren in Groningen

Wil je een theaterzaal huren in Groningen? VRIJDAG heeft een grote en een kleine theaterzaal te huur in het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11. Beide zalen zijn geschikt voor kleinschalig theater, maar ook muziek en dans staan hier regelmatig op het programma. De grote zaal en kleine zaal hebben verschillende tarieven, beschikbaarheid, capaciteit en technische specificaties. De theaterzalen zijn ook te gebruiken als danszaal en daarnaast telt het gebouw repetitieruimtes die je ook kunt huren.

Wanneer je een theaterzaal huurt, ontvang je altijd een ervaren technicus, professioneel licht en geluid, barbezetting, schoonmaak, een kleedkamer en eventueel de promotie en ticketverkoop via VRIJDAG. Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem contact met ons op.

Te huur inclusief:

  • Ervaren technicus
  • Professioneel licht en geluid
  • Barbezetting en schoonmaak
  • Kleedkamer
  • Ticketverkoop via de website van VRIJDAG
  • Promotie van de voorstelling via VRIJDAG

Andere ruimtes

VRIJDAG heeft 3 locaties in Groningen. Naast het huren van een theaterzaal, kun je bij ons ook terecht voor een podium voor je band. Dus wil je optreden of repeteren? Dan hebben we altijd wel een geschikt podium voor jou!

Theater of theaterzaal huren?

Wil je meer weten over het huren van een theaterzaal? Neem contact met ons op.