Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

VRIJDAG Onderwijs

Welkom op de pagina van VRIJDAG onderwijs!

Je vindt hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden die VRIJDAG onderwijs samen met de scholen en kinderopvang kan ontwikkelen en uitvoeren. We komen met onze kunstdocenten graag langs op jullie school of de opvang. En we nodigen kinderen, jongeren, docenten en pedagogisch medewerkers uit in onze ateliers.

Heb je andere ideeën of wensen dan horen we dit graag!

Scholen gezocht die willen werken met een bevoegde kunstvakdocent!

Voor studenten van de nieuwe Hanze-opleiding Kunstdocent in het basisonderwijs zijn we op zoek naar scholen die graag een kunstdocent een jaar lang voor één dag in de week betaald kunnen aanstellen of als zzp'er willen inhuren en begeleiden. Vanuit de opleiding krijgt de kunstdocent coaching aangeboden.

Omdat deze docenten al ongegradeerd bevoegd zijn, mogen zij zelfstandig voor de klas hun vak uitoefenen. Dit betekent dat deze mensen direct van betekenis kunnen zijn in de school en ook direct een bijdrage kunnen leveren aan het lerarentekort.

Meer informatie over de opleiding Kunstdocent in het basisonderwijs vind je hier.

Je aanmelden als werkplekschool voor een kunstdocent doe je hier.

De Hanze-opleiding Kunstdocent in het basisonderwijs wordt ontwikkeld op initiatief van VRIJDAG en Stichting Kunst & Cultuur. In de ontwikkeling en uitvoering van deze opleiding werkt de Pedagogische Academie samen met de kunstopleidingen van de Hanze, VRIJDAG en Stichting Kunst & Cultuur.

Ons aanbod

Samen aan de slag?