Navigatie overslaan
Kies je cursus

Meesters in de Kunst

Meer tekenen en schilderen in de klas, vaker samen zingen en toneelspelen. Hoe geef je het kunstonderwijs een vaste plek binnen het curriculum en hoe zorg je voor voldoende plezier, expertise en vertrouwen bij het team van leerkrachten en pedagogisch medewerkers?

VRIJDAG biedt workshops voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers om hun culturele ontwikkeling verder te ontwikkelen en om te inspireren. Zelf maken, ervaren, beschouwen en samen reflecteren staan centraal. Een leuke manier om de margedag met je team vorm te geven!

VRIJDAG Onderwijs biedt workshops voor de disciplines beeldende kunst, theater en muziek. Er staat divers team kunstdocenten klaar om leerkrachten en pedagogisch medewerkers te inspireren en hun culturele ontwikkeling samen verder te ontwikkelen. De workshops van VRIJDAG Onderwijs geven niet alleen inspiratie, vertrouwen en verdieping maar bieden ook concrete handvaten, werkvormen en middelen om met de kinderen te gaan MAKEN.

Het deskundigheidsbevorderingsaanbod van VRIJDAG Onderwijs heeft een procesgerichte aanpak. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers ervaren zelf weer hoe leuk, spannend en moeilijk het is om te zingen, spelen en te maken. Zelf maken, ervaren, beschouwen en samen reflecteren staan centraal in onze aanpak.

Coaching

Ben je op zoek naar hulp en inspiratie bij het geven van je kunstlessen in de klas en wil je na aanleiding van een workshop bij VRIJDAG coaching ontvangen? Onze kunstdocenten komen je graag helpen! Stuur een e-mail naar onderwijs@bijvrijdag.nl om meer informatie te ontvangen.

Samen aan de slag?