Navigatie overslaan
Kies je cursus
Contact

Aan de Sint Jansstraat wordt een nieuw gebouw voor VRIJDAG gebouwd. Deze locatie is daarom tot eind 2026 gesloten. De muzieklessen vinden plaats aan de Akkerstraat 99.

Sint Jansstraat

Deze locatie is tot eind 2026 gesloten. Muzieklessen zijn aan de Akkerstraat 99.

Over deze locatie

Aan de Sint Jansstraat 7 wordt op dit moment een nieuw gebouw voor VRIJDAG gebouwd. Daarom vinden onze muzieklessen plaats in De Studio aan de Akkerstraat 99, waar we voor circa drie jaar onze intrek nemen. Eind 2026 hopen we terug te verhuizen naar de Sint Jansstraat 7, waar dan een geweldig nieuw gebouw staat voor muziek, theater en beeldende kunst: alle creatieve makers op één plek in het centrum van Groningen. Blijf tot die tijd op de hoogte van de verbouwing!

Podium en verhuur

Het blijft in de tussentijd mogelijk om een studielokaal, drum- of repetitieruimte te huren in onze locatie aan de Akkerstraat. Het reserveren van een ruimte kan alleen online óf via de receptie. Ook een muziekinstrument huren kan bij de receptie. Het reserveren van de Grote zaal gaat via de afdeling Facilitair. Vragen over verhuur? Mail naar verhuur@bijvrijdag.nl.

Contactgegevens

Ons pand is gevestigd aan de Sint Jansstraat 7, 9712 JM in Groningen (naast het Groninger Forum). Het postadres is Postbus 1633, 9701 BP te Groningen. De receptie is te bereiken op (050) 3051 400 of via receptie@bijvrijdag.nl.

Heb je vragen over een cursus? Neem contact op met de cursusadministratie via (050) 3051 465 of cursus@bijvrijdag.nl. Bij vragen over verhuur kun je mailen naar verhuur@bijvrijdag.nl.

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt in de binnenstad en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Klik hier voor de routebeschrijving.

  • Kom je met de fiets? Deze kun je parkeren bij de fietsenstalling Nieuwe Markt (onder het Groninger Forum). Vanaf het Hoofdstation is het een kleine 2 kilometer fietsen en ben je ongeveer 5 minuten onderweg. Vanaf station Groningen Noord is het circa 8 minuten fietsen.
  • Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij de (nieuwe) bushalte Sint Jansbrug aan de Turfsingel, Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl.
  • Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder het Groninger Forum. Andere parkeergarages in de buurt bevinden zich aan het Damsterdiep en bij UMCG Noord.

Openingstijden

Het pand aan de Sint Jansstraat 7 is gesloten tot eind 2026 i.v.m. de verbouwing.

Regulier


MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten