Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Contact

De Sint Jansstraat 7 is onze locatie voor muziek. Hier worden muzieklessen verzorgd en optredens georganiseerd.

Sint Jansstraat

Over deze locatie

De locatie Sint Jansstraat is de plek waar muziek wordt gemaakt. Hier worden onze muzieklessen verzorgd en optredens georganiseerd. Ook POPgroningen is hier gevestigd. Het pand heeft een café, een professionele concertzaal, een knus podium met bar (The Basement) en verschillende repetitieruimtes. Je kunt er een podium, vergaderzaal en oefenruimte huren.

Contactgegevens

Ons pand is gevestigd aan de Sint jansstraat 7, 9712 JM in Groningen (naast het Groninger Forum). Het postadres is Postbus 1633, 9701 BP te Groningen. De receptie is te bereiken op (050) 3051 400 of via receptie@bijvrijdag.nl (zie openingstijden onderaan de pagina).

Wil je een studielokaal, drum- of repetitieruimte reserveren? Reserveren kan alleen online óf via de receptie. Ook een muziekinstrument huren gaat via de receptie. Wil je een podium of vergaderruimte huren? Neem dan contact op via verhuur@bijvrijdag.nl.

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt in de binnenstad en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Klik hier voor de routebeschrijving.

  • Kom je met de fiets? Deze kun je parkeren bij de fietsenstalling Nieuwe Markt (onder het Groninger Forum). Vanaf het Hoofdstation is het een kleine 2 kilometer fietsen en ben je ongeveer 5 minuten onderweg. Vanaf station Groningen Noord is het circa 8 minuten fietsen.
  • Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij de (nieuwe) bushalte Sint Jansbrug aan de Turfsingel, Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl.
  • Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder het Groninger Forum. Andere parkeergarages in de buurt bevinden zich aan het Damsterdiep en bij UMCG Noord.

Toegankelijkheid

Het pand heeft een rolstoel-toegankelijke voordeur en een lift om in verscheidene lokalen te komen. De concertzaal is bereikbaar met de rolstoel en er is een invalidentoilet aanwezig. Je hulphond mag uiteraard mee het pand in, andere huisdieren zullen buiten op hun baasje moeten wachten.

Openingstijden

De onderstaande (reguliere) openingstijden zijn met uitzondering van vakanties en feestdagen. Soms is het pand wél geopend tijdens vakanties, bijvoorbeeld wanneer er activiteiten plaatsvinden. Dat zie je in de agenda.

Regulier
Maandag09.00 - 22.30 uur

Dinsdag09.00 - 22.30 uur

Woensdag09.00 - 22.30 uur

Donderdag09.00 - 22.30 uur

Vrijdag09.00 - 22.30 uur

Zaterdag*09.00 - 13.00 uur

Zondag**gesloten


* Bij verhuur geopend tot max. 00.00 uur
** 's Zondags alleen geopend bij verhuur