Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Oefenruimtes

Wil je repeteren met je band of oefenen op je instrument? Reserveer online een studielokaal, drum- of repetitieruimte.

Oefenruimte in Groningen

Het gebruik van oefenruimtes is vanaf nu weer mogelijk aan de Akkerstraat 99.

VRIJDAG biedt de mogelijkheid om te komen studeren op je muziekinstrument of te repeteren met je band. Wil je een studielokaal, studio of drumruimte gebruiken? Dit is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Je dient altijd vooraf te reserveren via (050) 3051 400 of receptie@bijvrijdag.nl. Momenteel is het helaas niet mogelijk de oefenruimte online te reserveren.

Nadat je hebt gereserveerd, haal je een strippenkaart bij de receptie. Dat kan doordeweeks van 09.00 tot 17.30 uur en 's zaterdags van 09.00 tot 12.30 uur. Je kunt kiezen voor een individuele studeerpas (25 euro) of een groepspas (40 euro). Met een individuele pas kun je in totaal 15 uur studeren. Met een groepspas kun je in totaal 4 x 2 uur met je band repeteren.

Kom je studeren of repeteren, dan toon je je strippenkaart bij de receptie en ontvang je de sleutel van de gereserveerde ruimte. Bands kunnen tevens een koffer met microfoons en toebehoren ophalen. In de studio’s staat standaard een drumstel, gitaarversterkers, een basversterker en piano.

Te huur inclusief:

  • Microfoon standaard (3x)
  • Lessenaar (4x)
  • Gitaarversterker (2x)
  • Stagepiano
  • Basversterker
  • Drumstel
  • Koffer inclusief jackjack kabels (4x), microfoon (3x) en snoeren

Let op: Studielokalen en drumruimtes zijn maximaal 1 dag van tevoren te boeken en studio's (voor bandjes) maximaal 2 dagen van tevoren. Spontaan langskomen om een afspraak te maken is dus niet mogelijk.

Onze repetitieruimtes

Studio 1

Studio 2

Studio 3

Studio 4

Vragen over oefenruimtes?

Heb je een vraag over een van onze oefenruimtes? Neem contact op met de receptie.