Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

STUDIO 10

15-99 jaar Uitverkocht

Werk aan je skills en kom in contact met muzikanten en vocalisten om samen muziek te maken. Ook als je net begint, ben je meer dan welkom om de wereld van de elektronische muziek te komen ontdekken.

Voor kinderen van 7-9jr is er de Introductiecursus componeren en produceren.

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
02 sep. 2022 17:00 - 22:00 Vrijdag Sint Jansstraat 7 36 v.a. 100,- Uitverkocht

Hey, jij daar beatbouwer! Zit jij urenlang op je kamer beats te bouwen en wil jij je producties naar een hoger niveau tillen? Of wil je juist leren hoe je beats maakt en een eigen track produceert? Plug dan in bij STUDIO 10 van VRIJDAG. Elke vrijdag geopend!

Open werkplek

In STUDIO 10 kun je aan de slag met professionele apparatuur en software. STUDIO 10 is ingericht met drumcomputers, synthesizers, grooveboxen, interfaces en DJ controllersets. We werken met software als Ableton, Cubase en FL studio.

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je juist leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder! Van sounddesign, beats maken, produceren, DJ-en, muziektheorie, akkoorden en akkoord progressies tot studiotechniek. Heb je al enige ervaring en maak je eigen tracks? In STUDIO 10 kun je verder aan de slag met je eigen songs en tracks. Er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden en je coacht. Zo kun jij je skills verder ontwikkelen!

Het is handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten. Het maakt niet uit in welk muzieksoftware je werkt.

Aanmelden

Start met een gratis proefles of meld je direct aan voor 5 of 10 maanden. Kinderen en jongeren tot 21 jaar betalen omgerekend 10 euro per maand. Volwassenen vanaf 21 jaar betalen 12 euro per maand. Je kunt in termijnen betalen (dit kun je aangeven bij het inschrijven).

Workshops

Ook worden er binnen STUDIO 10 extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, luister/feedback sessies en natuurlijk performances. Heb je hiervoor specifieke wensen? Laat het ons zeker weten via cursus@bijvrijdag.nl!

Docenten

Troy Ionescu

Troy is docent Studiotechniek & Productie bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Troy? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Workshop Zwanger & Zingen

Deze workshop is voor zwangeren die het leuk vinden om samen te zingen. Je hoeft geen zangervaring te hebben om mee te doen!

 • Uitverkocht

Musiceren en produceren

Maak je muziek op je computer en/of speel je een instrument en wil je hier meer uit halen? Meld je dan nu aan!

 • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Wereldmuziek

Tijdens deze workshop gaan we de prachtige Afrikaanse cultuur ontdekken. Voor iedereen vanaf 60 jaar!

 • 21-99jr

Ensemble Diverzz

Samenspelen zonder vaste stijl of dogma's? Speel mee met Ensemble Diverzz! Alle instrumentalisten en zangers vanaf 21 jaar zijn welkom.

 • 15-99jr

Productie, mixen en studiotechniek (introductiecursus)

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

 • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

 • 7-12jr

Introductiecursus componeren en produceren

Hoe is het om zelf beats te maken, te componeren en (elektronische) muziek te produceren? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus.

 • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 7-11jr

Introductiecursus viool

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus viool voor kinderen van 7-11 jaar.

 • 7-9jr
 • Uitverkocht

Introductiecursus piano

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 12-99jr

Klarinetensemble

Speel je ongeveer 1 jaar klarinet en lijkt het je leuk om samen met andere klarinettisten muziek te maken? Meld je aan voor het klarinetensemble!

 • 18-99jr
 • Wachtlijst

Strijkersensemble

Meld je aan voor het Strijkersensemble en leer hoe je onderdeel moet zijn van een echt ensemble.