Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

STUDIO 10: Open werkplek

14-99 jaar

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

Voor kinderen is er de cursus Beats Bouwen (7-9jr) en Beats Bouwen (9-12jr).

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 sep. 2023 19:00 - 21:00 Dinsdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Troy Ionescu v.a. 125,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
15 sep. 2023 19:00 - 21:00 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Troy Ionescu v.a. 125,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Hey, jij daar beatbouwer! Zit jij urenlang op je kamer beats te bouwen en wil jij je producties naar een hoger niveau tillen? Of wil je juist leren hoe je beats maakt en een eigen track produceert? Plug dan in bij deze open werkplek van STUDIO 10!

Open werkplek

In STUDIO 10 werk je aan je skills en kom je in contact met muzikanten en vocalisten om samen muziek te maken. De studio is ingericht met professionele drumcomputers, synthesizers, grooveboxen, interfaces en DJ-controllersets. We werken met software als Ableton, Cubase en FL studio. Je kunt dus aan de slag met apparatuur en software van hoge kwaliteit!

Voor beginners en gevorderden

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je software en apparatuur gebruikt? Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden, akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder! Er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden en je coacht. Zo kun jij je skills verder ontwikkelen! Heb je al enige ervaring en maak je eigen tracks? Dan kun je ook verder aan de slag met je eigen songs en tracks.

Aanmelden

Benieuwd of STUDIO 10 iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren. Het is handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten bij de opmerkingen tijdens het inschrijven. Het maakt niet uit in welke muzieksoftware je werkt.

Wil je liever klassikaal de basisbeginselen leren van elektronische muziek? Volg dan de basiscursus Muziekproductie en maak tijdens jouw hele cursusperiode gratis gebruik van deze open werkplek.

Workshops

Er worden binnen STUDIO 10 ook regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals workshops, luister- en feedbacksessies en natuurlijk performances. Heb jij hiervoor specifieke wensen? Laat het ons zeker weten via cursus@bijvrijdag.nl!

Docenten

Docenten: Troy Ionescu

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

  • 21-99jr

VRIJDAG Popkoor

Het VRIJDAG Popkoor is voor enthousiaste liefhebbers van popmuziek die voluit willen (leren) zingen en optreden.

  • 12-21jr

Gitaarensemble (licht gevorderden) jongeren

Speel je al een tijdje gitaar en wil je er meer uitdaging? Dan is het gitaarensemble iets voor jou!

  • 18-99jr

Cello ensemble (gevorderd)

Geniet jij ook zo van het spelen van een mooie melodie, een tussenstem of warme basstem? Speel dan samen met andere cellisten in het ensemble voor gevorderden!

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

  • 12-21jr

Jongerenkoor

In het VRIJDAG Jongerenkoor zing je je favoriete nummers die nu populair zijn en door de jaren heen. En we treden regelmatig op!

  • 21-50jr

Volwassenenkoor

Hou je van zingen? Van harte welkom bij het koor voor volwassenen bij VRIJDAG!

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

Klarinet

Wil je klarinet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 14-99jr

Open Jazz Session

Samen improviseren, naar elkaar luisteren en er iets moois van maken.

  • 12-99jr

Accordeonorkest (gevorderden)

Accordeonorkest Arcade is een orkest voor gevorderde accordeonisten vanaf 12 jaar.

  • 7-21jr

Muziek Talent (kinderen)

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!