Navigatie overslaan
Kies je cursus

STUDIO 10: Open werkplek

14-99 jaar

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

STUDIO 10: Open werkplek

Voor kinderen is er de cursus Beats Bouwen (7-9jr) en Beats Bouwen (9-12jr).

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 sep 2023 19:00 - 21:00 Dinsdag Akkerstraat 99 v.a. 132,- Instromen
15 sep 2023 19:00 - 21:00 Vrijdag Akkerstraat 99 v.a. 132,- Instromen

Hey, jij daar beatbouwer! Zit jij urenlang op je kamer beats te bouwen en wil jij je producties naar een hoger niveau tillen? Of wil je juist leren hoe je beats maakt en een eigen track produceert? Plug dan in bij deze open werkplek van STUDIO 10!

Open werkplek

In STUDIO 10 werk je aan je skills en kom je in contact met muzikanten en vocalisten om samen muziek te maken. De studio is ingericht met professionele drumcomputers, synthesizers, grooveboxen, interfaces en DJ-controllersets. We werken met software als Ableton, Cubase en FL studio. Je kunt dus aan de slag met apparatuur en software van hoge kwaliteit!

Voor beginners en gevorderden

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je software en apparatuur gebruikt? Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden, akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder! Er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden en je coacht. Zo kun jij je skills verder ontwikkelen! Heb je al enige ervaring en maak je eigen tracks? Dan kun je ook verder aan de slag met je eigen songs en tracks.

Aanmelden

Benieuwd of STUDIO 10 iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren. Het is handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten bij de opmerkingen tijdens het inschrijven. Het maakt niet uit in welke muzieksoftware je werkt.

Wil je liever klassikaal de basisbeginselen leren van elektronische muziek? Volg dan de basiscursus Muziekproductie en maak tijdens jouw hele cursusperiode gratis gebruik van deze open werkplek.

Workshops

Er worden binnen STUDIO 10 ook regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals workshops, luister- en feedbacksessies en natuurlijk performances. Heb jij hiervoor specifieke wensen? Laat het ons zeker weten via cursus@bijvrijdag.nl!

Docenten

Docenten: Troy Ionescu

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 65-99jr
 • Workshop
 • Tip!

Muzikale workshopdag: Orkestbeleving

Zonder ervaring klassieke muziek spelen in een écht orkest! Voor iedereen vanaf 65 jaar.

 • 6-15jr

SwingStrings

Kun je al een beetje viool, altviool of cello spelen? Doe mee met de SwingStrings, een swingend strijkorkest voor kinderen.

 • 16-99jr

Jazz Theory

Jazz Theory is muziektheorie en gehoortraining voor iedereen vanaf 16 jaar. Geschikt voor elk instrument!

 • 40-99jr

Wereldvrouwenkoor

Hou jij van zingen en diverse muziek? Zing mee met het Wereldvrouwenkoor! Beginnende en gevorderde zangeressen zijn van harte welkom.

 • 18-99jr

Cello ensemble (beginners)

Geniet jij ook zo van het spelen van een mooie melodie, een tussenstem of warme basstem? Speel dan samen met andere cellisten in het ensemble voor beginners!

 • 14-99jr

Doe Mee Band

De Doe Mee Band is een bandje voor het speciaal onderwijs. Iedereen kan meedoen en alle instrumenten zijn welkom!

 • 18-99jr

Cello ensemble (gevorderd)

Geniet jij ook zo van het spelen van een mooie melodie, een tussenstem of warme basstem? Speel dan samen met andere cellisten in het ensemble voor gevorderden!

 • 14-99jr

Barokensemble Nuovo Barocco (gevorderden)

Met het Barokensemble Nuovo Barocco spelen we Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, zoals Bach, Vivaldi en Händel.

 • 16-99jr

Blokfluitensemble Flauto Volante (intermediaire)

Blokfluitensemble Flauto Volante is een laagdrempelig ensemble voor iedereen vanaf 16 jaar.

 • 21-99jr

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

 • 7-11jr
 • Workshop

Kinderorkest Muziek Maatjes

Lijkt het je leuk om samen met andere leeftijdsgenoten in een orkest te spelen? Doe mee met Kinderorkest Muziek Maatjes!

 • 21-99jr

Ensemble Oude Muziek

Met het Ensemble Oude Muziek spelen we vooral muziek uit de Renaissance, dus uit de 14e en 15e eeuw.