Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Klarinetensemble

12-99 jaar

Speel je ongeveer 1 jaar klarinet en lijkt het je leuk om samen met andere klarinettisten muziek te maken? Meld je aan voor het klarinetensemble!

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
In overleg In overleg In overleg Sint Jansstraat 7 1 0,- Proefles
29 aug. 2022 19:00 - 20:00 Maandag Sint Jansstraat 7 18 v.a. 80,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Speel jij ongeveer 1 jaar klarinet en lijkt het je leuk om iets nieuws te proberen? Hoe veelzijdig de klarinet ook is, het blijft een eenstemmig instrument. Samenspelen in een ensemble maakt klarinet spelen daarom nog leuker!

In dit ensemble spelen we verschillende stijlen. Klassiek, Zuid-Amerikaans, jazz, klezmer, pop; en nog zo veel meer! Breng ook eigen suggesties voor muziekstukken mee en speel je favoriete muziek samen met anderen. Een paar keer per jaar geven we een spetterend concert.

Kom gerust eens kijken bij een repetitie (tweewekelijks) of doe een keer vrijblijvend mee.

Docenten

Julius Jonker

Klarinet

Julius Jonker is docent Klarinet bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Julius? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Wereldmuziek

Maak kennis met muziek uit alle hoeken van de wereld en zing en musiceer gezellig mee!

 • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Orkest beleving

Voor iedereen die het leuk lijkt klassieke muziek te leren spelen is er nu de kans!

 • 21-99jr

Ensemble Diverzz

Samenspelen zonder vaste stijl of dogma's? Speel mee met Ensemble Diverzz! Alle instrumentalisten en zangers vanaf 21 jaar zijn welkom.

 • 15-99jr
 • Uitverkocht

STUDIO 10: introductiecursus productie/mixen/studiotechniek

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

 • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

 • 7-12jr

Introductiecursus componeren en produceren

Hoe is het om zelf beats te maken, te componeren en (elektronische) muziek te produceren? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus.

 • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 7-11jr

Introductiecursus viool

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus viool voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 7-9jr

Introductiecursus piano

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 18-99jr
 • Wachtlijst

Strijkersensemble

Meld je aan voor het Strijkersensemble en leer hoe je onderdeel moet zijn van een echt ensemble.

 • 5-7jr

Kinderkoor

Hou je van (samen) zingen? VRIJDAG heeft een koor speciaal voor kinderen! Onder leiding van de enthousiaste zangdocent Anne-Lie Persson zing je bekende en minder bekende kinderliedjes.

 • Uitverkocht

Songwriting gevorderden

Heb je ervaring met songwriting maar last van een writersblock? Een stapel idee├źn maar maak je nooit wat af? Toe aan meer input, feedback en nieuwe inspiratie? Schrijf je dan in voor de cursus Songwriting voor gevorderden.