Navigatie overslaan
Kies je cursus

Klarinetensemble

12-99 jaar

Speel je ongeveer 1 jaar klarinet en lijkt het je leuk om samen met andere klarinettisten muziek te maken? Meld je aan voor het klarinetensemble!

Klarinetensemble

Let op: In dit ensemble komen we om de week bij elkaar om te spelen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
03 sep 2024 20:15 - 21:15 Dinsdag Akkerstraat 99 v.a. 63,- Inschrijven

Hoe veelzijdig de klarinet ook is, het blijft een eenstemmig instrument. Samenspelen in een ensemble maakt klarinet spelen daarom nog leuker!

In dit ensemble spelen we verschillende stijlen: klassiek, Zuid-Amerikaans, jazz, klezmer, pop en nog zo veel meer! Breng ook eigen suggesties voor muziekstukken mee en speel je favoriete muziek samen met anderen. En een paar keer per jaar geven we een spetterend concert.

Benieuwd of dit ensemble iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Julius Jonker

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 7-11jr
  • Workshop
  • Tip!

Kinderorkest Muziek Maatjes

Lijkt het je leuk om samen met andere leeftijdsgenoten in een orkest te spelen? Doe mee met Kinderorkest Muziek Maatjes!

  • 21-99jr

Stemvorming

In de cursus stemvorming maak je in een kleine groep, op een speelse manier kennis met zingen. Ontdek hoe je makkelijker en dus met meer plezier kunt zingen!

Keyboard

Wil je keyboard leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands of orkesten.

  • 21-99jr

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

Jazzcombo

In een jazzcombo leer je samen stukken spelen, maar vooral improviseren. Want iedereen kan improviseren!

  • 18-99jr

Liedinterpretatie musical

Heb je altijd al willen begrijpen hoe musicalartiesten de emoties in hun liedjes tot leven brengen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Viool

Wil je viool leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt, kun je meespelen in een van onze orkesten, bands of ensembles.

Ukelele

Wil je ukelele leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze popbands of jazzensembles.

  • 21-99jr

Ensemble Oude Muziek

Met het Ensemble Oude Muziek spelen we vooral muziek uit de Renaissance, dus uit de 14e en 15e eeuw.

  • 14-99jr

STUDIO 10: Studio inloop

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

  • 21-99jr

Mannenkoor

In het Mannenkoor zingen we liederen uit een rijk repertoire van de Kaukasus en omringede landen.

Cello

Wil je cello leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of ensemble.