Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

21-99 jaar

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 sep. 2023 19:00 - 20:00 Dinsdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Jeanette Kappelhof 240,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

In Syrinx wordt gespeeld op dwarsfluit, altdwarsfluit, basdwarsfluit en piccolo. Aan het begin van elk blok is er een open repetitie waar je kunt ervaren of het ensemble iets voor jou is, zowel qua sfeer als niveau. We geven jaarlijks minimaal twee presentaties.

Benieuwd of het dwarsfluitensemble iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Jeanette Kappelhof

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Kornet

Wil je kornet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 12-21jr

Muziek Talent (jongeren)

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

  • 12-21jr

Gitaarensemble (licht gevorderden) jongeren

Speel je al een tijdje gitaar en wil je er meer uitdaging? Dan is het gitaarensemble iets voor jou!

  • 18-99jr

Cello ensemble (gevorderd)

Geniet jij ook zo van het spelen van een mooie melodie, een tussenstem of warme basstem? Speel dan samen met andere cellisten in het ensemble voor gevorderden!

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

  • 21-99jr

VRIJDAG Popkoor

Het VRIJDAG Popkoor is voor enthousiaste liefhebbers van popmuziek die voluit willen (leren) zingen en optreden.

  • 21-50jr

Volwassenenkoor

Hou je van zingen? Van harte welkom bij het koor voor volwassenen bij VRIJDAG!

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

  • 12-21jr

Jongerenkoor

In het VRIJDAG Jongerenkoor zing je je favoriete nummers die nu populair zijn en door de jaren heen. En we treden regelmatig op!

  • 12-99jr

Accordeonorkest (gevorderden)

Accordeonorkest Arcade is een orkest voor gevorderde accordeonisten vanaf 12 jaar.

  • 7-21jr

Muziek Talent (kinderen)

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!