Navigatie overslaan
Kies je cursus

Cello ensemble (gevorderd)

18-99 jaar

Geniet jij ook zo van het spelen van een mooie melodie, een tussenstem of warme basstem? Speel dan samen met andere cellisten in het ensemble voor gevorderden!

Cello ensemble (gevorderd)

Let op: In dit ensemble komen we om de week bij elkaar om te spelen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
09 sep 2024 18:00 - 19:00 Maandag Akkerstraat 99 v.a. 63,- Inschrijven

De cello heeft een groot bereik en is daarom zeer geschikt voor samenspel met meerdere cellisten. Bij VRIJDAG kan dat in twee ensembles: één voor beginners met minimaal 1 jaar les en één voor gevorderden. Voor dit laatste ensemble is het goed als je redelijk vertrouwd bent met het spelen in de 1e t/m 4e positie.

De stukken en afzonderlijke partijen die we spelen worden aangepast aan ieders eigen niveau. Allerlei genres muziek, van klassiek tot pop, zullen de revue passeren. Altijd met prachtige melodieën op een warm, vol fundament!

Benieuwd in welk ensemble jij het beste past? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Wilma van der Wardt

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 7-11jr
  • Workshop
  • Tip!

Kinderorkest Muziek Maatjes

Lijkt het je leuk om samen met andere leeftijdsgenoten in een orkest te spelen? Doe mee met Kinderorkest Muziek Maatjes!

Cello

Wil je cello leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of ensemble.

Viola da Gamba

Wil je viola da gamba leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze ensembles of orkesten.

  • 14-99jr

Barokensemble Piccolo Bello

Met het Barokensemble Piccolo Bello spelen we Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, zoals Bach, Vivaldi en Händel.

  • 14-99jr

STUDIO 10: Studio inloop

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

  • 8-99jr

Koperensemble

Ervaar de harmonieuze koperklanken van de instrumenten in het Koperensemble!

Contrabas

Wil je contrabas leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld onze Big Band.

  • 21-99jr

VRIJDAG Popkoor

Het VRIJDAG Popkoor is voor liefhebbers van popmuziek en de meer gevorderde zangers die voluit willen zingen.

  • 8-99jr

Houtblazersband Happy Noise

Ben jij net begonnen op een houtblaasinstrument en toe aan een leuke uitdaging? Kom dan meespelen met de houtblazersband Happy Noise!

  • 15-99jr

Songwriting

Droom jij ervan om je eigen songs te schrijven? Heb je last van een writer's block? Een stapel ideeën maar maak je nooit wat af? Volg dan Songwriting bij VRIJDAG!

  • 15-99jr

Spoken word: Je stem als instrument

Ontdek hoe je eigen stem klinkt en hoe je deze kan veranderen in een instrument!

Trompet

Wil je trompet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in orkesten, popbands of jazzensembles.