Navigatie overslaan
Kies je cursus
Open studio

Open studio's zijn creatieve plekken in Groningen waar jongeren uit de wijk elkaar ontmoeten, inspireren en samen vette dingen maken

Creatieve hubs voor jongeren

Van theater tot muziek, dans en beeldende kunst. Elke studio heeft zijn eigen identiteit zodat er voor jou als jongere een plek is waar je je thuis kan voelen. In deze studio's is de toegang altijd gratis en is er een artistiek begeleider die jou kan helpen met je project. Zo zijn er bijvoorbeeld producers, tekstschrijvers en beeldend kunstenaars.

De verschillende Open studio’s vind je in allerlei wijken en dorpen in de gemeente Groningen en ze hebben elk hun eigen openingstijden. Check de locaties en tijden hieronder. Iedereen is welkom, ongeacht waar je woont. Kom je langs?

Ben je jong en wil je meehelpen?

Jouw ideeën zijn nodig om deze plekken te maken. Wil jij meepraten over de studio's in de buurt? Meld je dan aan voor ons jongerenpanel. Daar kun je meedenken over hoe de studio eruit ziet, een vette naam, hoe we andere jongeren bereiken en welke experts we uitnodigen. Klik hieronder op Beslis mee en meld je aan!

Jouw mening doet er toe

Geef je hier op voor het jongerenpanel!