Navigatie overslaan
Kies je cursus
StudioT

Bouw aan je eigen tracks en leer teksten schrijven in StudioT tussen Selwerd en Paddepoel in.

Open studio in Selwerd/Paddepoel

Bij StudioT ben je altijd welkom, we groeten elkaar met een boks en gaan daarna samen aan de slag. Bijvoorbeeld in de muziekstudio, waar je jouw muzikale dromen waarmaakt. Of je nu beats maakt, je eigen liedjes opneemt of gewoon muziek maakt met nieuwe vrienden. In StudioT krijg je de ruimte om te oefenen met professionele apparatuur. Kom langs om te rappen, dansen of te chillen met vrienden.

Dat kun je natuurlijk helemaal zelf doen, maar ook met hulp van de allerbeste begeleiding. Er zijn altijd twee muziekprofessionals in de studio om al je vragen te beantwoorden.

En dat is nog niet alles! Bij StudioT hebben we ook een gezellige lounge om te relaxen en een keuken waar je je kookskills kunt ontdekken en delen met je vrienden. Elke vrijdagavond is er een Chill Out. Hier kun je ook lekker met elkaar gamen of gewoon hangen op de bank. Dat bepaal je helemaal zelf. Dus, heb jij altijd al je eigen track willen maken? Kom dan langs bij StudioT!

Openingstijden

Check hier wanneer StudioT open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.

Dag
TijdLocatie
Dinsdag (jongeren 12+)16:00 tot 17:30 uurMamio,
De Eikenlaan 292, Groningen
Dinsdag (jongeren 15+)19:00 tot 21:00 uurMamio,
De Eikenlaan 292, Groningen
Woensdag (jongeren 15+)19:00 tot 21:00 uurMamio,
De Eikenlaan 292, Groningen
Vrijdag (jongeren 12+)16:00 tot 17:30 uurMamio,
De Eikenlaan 292, Groningen
Vrijdag (jongeren 15+)19:00 tot 21:00 uurMamio,
De Eikenlaan 292, Groningen

Good to know

Iedereen is welkom bij StudioT. Wil je zo goed mogelijk begeleid worden? Denk dan alvast na over je tekst zodat je deze in de studio kunt opnemen.