Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Contact

De Akkerstraat 99 is onze tijdelijke locatie voor muziek. Hier worden muzieklessen verzorgd en optredens georganiseerd.

Akkerstraat

Over deze locatie

De locatie Akkerstraat is de plek waar muziek wordt gemaakt. Hier worden onze muzieklessen verzorgd en optredens georganiseerd. Ook POPgroningen is hier gevestigd. Het pand heeft een kantine, verschillende lesruimtes, studio's, repetitieruimtes en een concertzaal die ook als danszaal kan dienen. Je kunt er vanaf de herfstvakantie een podium, concertzaal, danszaal en oefenruimte huren.

Contactgegevens

Ons pand is gevestigd aan de Akkerstraat 99, 9717 KZ in Groningen (achter het Noorderplantsoen). Het postadres is Postbus 1633, 9701 BP te Groningen. De receptie is te bereiken op (050) 3051 400 of via receptie@bijvrijdag.nl (zie openingstijden onderaan de pagina).

Wil je een studielokaal, drum- of repetitieruimte reserveren? Dat kan op z'n vroegst pas vanaf de herfstvakantie. Reserveren kan alleen online óf via de receptie. Ook een muziekinstrument huren gaat via de receptie. Wil je een podium of vergaderruimte huren? Neem dan contact op via verhuur@bijvrijdag.nl.

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt in de binnenstad en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Klik hier voor de routebeschrijving.

  • Kom je met de fiets? Deze kun je parkeren bij .... Vanaf het Hoofdstation is het een kleine ... kilometer fietsen en ben je ongeveer ... minuten onderweg. Vanaf station Groningen Noord is het circa ... minuten fietsen.
  • Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij de bushalte ... aan de ..., Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl.
  • Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is ... Andere parkeergarages in de buurt bevinden zich aan het ... en bij ....

Toegankelijkheid

...

Openingstijden

De onderstaande (reguliere) openingstijden zijn met uitzondering van vakanties en feestdagen. Soms is het pand wél geopend tijdens vakanties, bijvoorbeeld wanneer er activiteiten plaatsvinden. Dat zie je in de agenda.

RegulierZomervakantie
Maandag09.00 - 22.30 uurMaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 22.30 uurDinsdagGesloten
Woensdag09.00 - 22.30 uurWoensdagGesloten
Donderdag09.00 - 22.30 uurDonderdagGesloten
Vrijdag09.00 - 22.30 uurVrijdagGesloten
Zaterdag*09.00 - 13.00 uurZaterdagGesloten
Zondag**GeslotenZondagGesloten


* Bij verhuur geopend tot max. 00.00 uur
** 's Zondags alleen geopend bij verhuur