Navigatie overslaan
Kies je cursus
Contact

De Walstraat 34 is onze locatie voor beeldende kunst. Hier worden cursussen verzorgd en exposities georganiseerd.

Walstraat

I.v.m. de zomervakantie is het gebouw gesloten van 22 juli t/m 11 augustus.

Over deze locatie

De locatie Walstraat is de plek waar beeldende kunst wordt gemaakt. Hier worden onze cursussen verzorgd en exposities georganiseerd. Ook de meeste medewerkers van VRIJDAG werken hier. Het gebouw telt verschillende werkplaatsen en ateliers en je kunt er ook een vergaderruimte huren.

Contactgegevens

Ons pand is gevestigd aan de Walstraat 34, 9711 VS in Groningen (achter de Stadsschouwburg). Het postadres is Postbus 1633, 9701 BP te Groningen. De receptie is te bereiken op (050) 3051 435 of via receptie@bijvrijdag.nl (zie openingstijden onderaan de pagina).

Heb je vragen over een cursus? Neem contact op met de cursusadministratie via (050) 3051 465 of cursus@bijvrijdag.nl. Bij vragen over verhuur kun je mailen naar verhuur@bijvrijdag.nl.

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt net buiten de diepenring en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Klik hier voor de routebeschrijving.

  • Kom je met de fiets? Deze kun je parkeren bij de ingang. Vanaf het Hoofdstation of station Groningen Noord is het een kwartiertje fietsen.
  • Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij halte UMCG Noord. Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl.
  • Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is UMCG Noord. Andere parkeergarages in de buurt bevinden zich aan het Boterdiep en Damsterdiep.

Toegankelijkheid

Het pand heeft een rolstoel-toegankelijke voordeur en een lift om in diverse lokalen te komen. De lokalen 9, 12, 13, 14 en expositieruimte De Kelder zijn echter niet met een rolstoel bereikbaar. Er is een invalidentoilet aanwezig op de begane grond. Daar bevindt zich ook het café. Je hulphond mag uiteraard mee het pand in, andere huisdieren zullen buiten op hun baasje moeten wachten.

Openingstijden

De onderstaande (reguliere) openingstijden zijn met uitzondering van vakanties en feestdagen. Soms is het pand wél geopend tijdens vakanties, bijvoorbeeld wanneer er activiteiten plaatsvinden. Dat zie je in de agenda.

Regulier

Afwijkend

Maandag09.00 - 23.00 uur


Dinsdag09.00 - 23.00 uur
Woensdag09.00 - 23.00 uur
Donderdag09.00 - 23.00 uur

Vrijdag09.00 - 23.00 uur


Zaterdag09.00 - 15.00 uur

Zondag*Gesloten


* 's Zondags alleen open bij activiteiten