Navigatie overslaan
Kies je cursus
Open studio Ten Boer

De studio om te ontdekken, creëren, bewegen en te socializen in Ten Boer

Open studio in Ten Boer

Heb je zin om op een relaxte plek te chillen, om creatief bezig te zijn en/of om in beweging te komen? Dan ben je in de studio Ten Boer aan het juiste adres. Jongeren uit Ten Boer en omstreken zijn welkom! Twee avonden per week openen de jongerenwerkers de deuren van D.O.S (De Oude School) aan de Kievitstraat 6.

Tijdens de Open studio mag je gewoon komen chillen én je kan toffe creaties maken met behulp van verschillende kunstenaars die langskomen.

Voor iedereen is hier iets te doen

Er zijn allerlei ruimtes beschikbaar in het pand: een gezellige chill plek, een creatief lokaal, een muziekruimte, een keuken en een grote aula voor van alles en nog wat. Waar denk je dat jij straks het meest te vinden bent? Je mag vrij in- en uitlopen en zelf weten wat je gaat doen. Kom samen met vrienden of gewoon alleen, om even bij te kletsen, een spelletje te spelen, wat te drinken of om zelf wat lekkers in de keuken klaar te maken!

Naast de jongerenwerkers zijn er altijd 1 of 2 artistiek begeleider(s) aanwezig met wie je iets kan gaan maken. Benieuwd naar welke workshop er op de planning staat? Kijk hier op de kalender.


Openingstijden

Check hier wanneer studio Ten Boer open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten. Twijfel je? Vraag het gerust of kijk hier voor alle actuele info over studio Ten Boer.

DagTijdLocatie
Dinsdag (voor jongeren vanaf VO1)19:30 tot 21:00 uurVoormalig schoolpand,

Kievitstraat 6, Ten Boer

Donderdag (voor jongeren vanaf VO3)20:00 tot 21:30 uur

Voormalig schoolpand,
Kievitstraat 6, Ten Boer

Good to know

Kom gezellig langs voor een kopje thee, koffie en een praatje. Je vindt studio Ten Boer in het voormalige schoolpand aan de Kievitstraat 6. Klik hieronder en je ziet meteen hoe je er komt in Google Maps. Check voordat je langskomt wel even of we open zijn: